Menü

Pákozdi Benő ev.

H-2700 Cegléd, Külső Jászberényi u. 408.
Telefon : +36 (30) 9 55 11 22
                +36 (20) 9 42 42 39
                +36 (20) 5 55 08 88
Honlap: www.pakozdihus.hu
E-mail:   info@pakozdihus.hu

CÉGBEMUTATÓ

A kezdetek

Cégünket Pákozdi Benő - a hentesszakmában eltöltött 20 év tapasztalattal a háta mögött - 1991-ben alapította. Kezdetben sertésvágóhíd üzemeltetéssel, hús nagykereskedelemmel foglalkozott, majd ezen tevékenységekhez csatlakozott húsárú bolt-, illetve sertés hízlalda üzemeltetése. A felsoroltak közül a vágóhíd működtetése a legjelentősebb.

Családi Vállalkozás

Napjainkban a cégnél alkalmazott kollégáink száma elérte az 60 főt, a fluktuáció elhanyagolható, melyre nagyon büszkék vagyunk, hiszen ez ebben az iparágban nem igazán jellemző. Igazi - a szó legnemesebb értelmében - CSALÁDI vállalkozás a miénk, hiszen a tulajdonos mindkét fia, illetve öt testvére közül négy a vállalkozásban dolgozik.

Motiváció, Példamutatás

Pákozdi Benő cégvezető és bátyja László élsportban (ökölvívás) eltöltött évei, közös időszakuk - Papp Laci bácsi szakmai irányítása mellett - a Magyar Válogatottban, küzdelmeik, és az ebből nyert tapasztalatok példaként szolgálnak minden kolléga számára, és egyben válaszul is a Pákozdi-Hús sporttal való jó kapcsolatára.

Lokálpatriótaként támogatjuk a helyi sportegyesületek zömét csakúgy, mint számos alapítványt, civil szerveződést.

Fontosnak tartjuk, hogy a közösségek összetartó erejéből származó előnyöket minél többen kihasználhassák, még akkor is, ha esetlegesen ezt anyagi lehetőségeik nem tennék lehetővé.