Menü

Pet-Pack Kft.

Címünk: H-2120 Dunakeszi, Fő út 143/A

E-mail: info [kukac] pet-pack.hu

Telefon: 00 36 27 342 101

Telefax: 00 36 27 342 841

Honlap: http://www.pet-pack.hu/

A Pet-Pack Kft., Magyarország egyik legnagyobb ásványvíz előállító cégcsoportja. A Balfi, a Visegrádi és a Pannon Aqua ásványvizek mellett gyártói és forgalmazói vagyunk a Deit üdítőitaloknak, illetve Surprise drinks gyereküdítőknek is. Ez utóbbi különlegessége a Disney mesefigurás fólia, illetve, az üdítő mellé csomagolt ajándék.

Két legnagyobb brandünknek, a Balfinak és a Visegrádinak több hónapos munka után idén megszületett az új arculata.

A Balfi esetében az új címke mellett a palack színe halványzöld lett, ami frissességet sugall. Ez főleg a mentes víznél szembetűnő, ahol a kék palackot cseréltük le.Emellett az átlátszóról, áttértünk a nyomott zsugorfóliára biztosítva ezzel, hogy már messziről is észlelhető legyen az új termék.

Kommunikációnk során a magas ásványianyag tartalomra helyezzük a hangsúlyt. (1869 mg/l !) Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az ásványi anyagok nagy része, amit az emberek különböző táplálék kiegészítővel, tablettával igyekeznek bevinni a szervezetükbe, a Balfi ásványvízben megtalálhatók, ami így jótékonyan befolyásolja a hangulatot, segíti az izmok megfelelő működését, leköti a felesleges gyomorsavat és rendszeres fogyasztásával megelőzhető a csontritkulás.Az 1300 méter mélységből származó Visegrádi is hazánk legmagasabb ásványianyag-tartalmú, minőségi ásványvizei közé tartozik. Oldott ásványianyag-tartalma 1.192 mg/l. Erre utal a Visegrádi új „gyémántpalackja” is, amely az ásványi-kristályos szerkezetet szimbolizálja.A nemzeti színű zászlóval kiegészült, megújult logo, a karcsú, kézre álló palack, a letisztult forma, az élénk színek, a hazai ásványvíz piacon egyedi külsőt kölcsönöznek a Visegrádi ásványvíznek.