Menü

Sole-Mizo Zrt.

H-6728 Szeged, Budapesti út 6.
Tel: +36/62-569-000
Fax: +36/62-569-048
E-mail: solemizo@solemizo.bonafarm.hu
Honlap: www.solemizo.hu

Társaságunk, a Sole-Mizo Zrt. két nagy múltú vállalat – a Sole Hungária Rt. és az Új-MiZo Rt. – 2006. január 3-án bejegyzett egyesülésével jött létre és vált Magyarország piacvezető tejipari vállalatává. Alkalmazottaink száma megközelíti a 800 főt. A két cég egyesítésével megalakult Sole-Mizo Zrt. tejalapú élelmiszerek előállításával foglalkozik melyeket a hazai, közép-és kelet-európai és a közel-kelet piacokon értékesít.

A társaság székhelye Szeged. A termelés négy üzemben történik: Szegeden a friss termékek, poharas és desszert termékek, túró, kávétejszín, UHT-termékek, valamint az ömlesztett sajtok gyártása folyik. Bácsbokodon gouda, edami, trappista, krémfehérsajt, mozzarella, Anikó natúr- és füstölt sajtok illetve ömlesztett sajtok előállítása folyik többféle kiszerelésben és méretben. A csornai üzem vajat, sűrített tejet, különféle ízesítésű vajkrémeket valamint ipari felhasználású fehérjekoncentrátum gyártására szakosodott. A túró rudik gyártása Marcaliban történik.

Társaságunk e négy üzem működtetésével napi szinten nyújtani tudja azt a széles termékskálát, amellyel az egyre növekvő piaci igényeket ki tudjuk elégíteni. Az üzemek termelési kapacitása és technológiai színvonala megfelel a legszigorúbb EU-szabványoknak.