Menü

Soliteint Kozmetikai Kft.

H-2151 Fót, Móricz Zs. u. 37.
Telefon: + 36-27-360-168
Fax: + 36-27-360-414
E-mail: sales@soliteint.hu
Honlap: www.soliteint.hu

CÉGBEMUTATÓ

Soliteint Kozmetikai Kft. nagy hagyományokkal rendelkező, magyar tulajdonú kozmetikai gyár, mely Fóton található.

A SOLITEINT "fogalom" a minőségi kozmetikumok területén. Több hazai és külföldi multinacionális áruházlánc, drogériák és gyógyszertárak forgalmazzák a készítményeinket.

A magas minőségi elvárások teljesítése miatt sok cég választott minket saját márkás termékei gyártójának, így többek között angol luxusszállodáknak és a világ egyik legnagyobb saját márkás kozmetikai hálózatának is készítjük a termékeit.

Exportálunk Európa több országába, a Közel-Keletre és Koreába is.

Főbb kozmetikumaink: arckrémek, szemkörnyéki ápoló krémek, gélek, arctisztítók, testápolók, testradírok, kézkrémek, púderek, borotválkozás utáni készítmények, tusfürdők, hajzselék.

Cégünk a MINŐSÉG megtartását, sőt, továbbfejlesztését tartja elsődleges céljának. Termékeink a legkorszerűbb alapanyagokból készülnek és széles választékuk miatt minden korosztály megtalálja a bőrének megfelelő készítményt. Receptúráinkat folyamatosan megújítjuk, egyre kevesebb állati eredetű alapanyagot és ásványolaj származékot használunk. Kozmetikumaink konzerválásánál elhagyjuk a károsnak vélt összetevőket és állunk át természetes konzerválószerekre. Allergén összetevőket egyre kisebb mennyiségben használunk, így termékeink használata nem vált ki nem kívánt reakciókat a bőrön. Állatkísérleteket nem végzünk és végeztetünk.