Menü

Soós Tészta Kft.

Székhely: 2220 Vecsés, Almáskert u. 2.
Telefon: +36 29/351-350
Fax:+36 29/353-977
E-mail cím: juhasz.judit@soosteszta.hu
Honlap: www.soosteszta.hu

A Soós Kft 1981-ben alakult. A kezdetekkor tevékenységünk kisipari körülmények között folyt, hagyományos, nyújtáson alapuló technológiával, minimális gépesítéssel.

Az első évek sikerei következtében 1999-ben, új zöldmezős beruházás keretén belül megépült a vecsési tésztaüzem. A gyors fejlődés, szinte az összes multi cégbe való beszállítás magával hozta a minőségbiztosítási rendszerek bevezetését (HACCP, ISO 9002), illetve egy rendkívül korszerű olasz technológiát alkalmazó (ITALPAST tésztagyártó gépek) gépsor telepítését.
A 2004-es év komoly sikertörténet a cég életében. Tavasszal átadtuk az új raktárházat, új minőségbiztosítási rendszert vezettünk be, és szintén ugyanebben az évben a „Magyar Termék Nagydíj” Dicsérő Oklevelét is átvehettük a Parlamentben.
Ezt követte a tojásfeldolgozó csarnok építése, mely a kitűnő és házias jelleg kelléke, hiszen a friss tojás és jó minőségű liszt – a tökéletes alapanyagok – határozzák meg a Soós tészta ízvilágát és jellegét.
Az évek során a folyamatos fejlesztéssel mindig arra törekedtünk, hogy – megőrizve a házias jelleget – a minőség egyre magasabb színvonalú legyen, és természetesen a cél ennek megtartása, és folyamatos ellenőrzése. Jelenleg a kor szellemének megfelelő, az Európai Unióban is elfogadott, modern gépek segítségével készítjük termékeinket. Üzemünk mind külsőleg, mind belső kialakításban euro-konform.

Minőség

1998-ban megszereztük az ISO 9002 minőségbiztosítási tanúsítványt, mely állandó önellenőrzéssel biztosítja a minőséget. Ezt továbbfejlesztve 2001-ben az ISO 9002-2000 rendszer kritériumainak is eleget tettünk. 2000-ben a gyártás folyamatát szabályozó HACCP rendszert is bevezettük. Társaságunk 2004. április hónaptól ISO 9001:2000 minőségbiztosítási rendszer szabályozása mellett állítja elő házi jellegű termékeit. Soós Tésztaipari Kft. megkezdte felkészülését az IFS (Élelmiszer – biztonsági irányítási rendszer) bevezetésére. Az audit tervezett időpontja: 2004. december. Az IFS rendszer bevezetése, működtetése további garancia a (még) biztonságosabb termelésre, a késztermékek nyomon követésére, a termékek visszahívásra. 2004. Soós Tésztaipari Kft minőségpolitikájának elismeréseként – a tésztaipar egyedüli gyártójaként – 2004. szeptember 1-én a Magyar Parlamentben átvehette a „Magyar Termék Nagydíj” Dicsérő Oklevelét.
Termékeink

Termékskálánk a hagyományos magyar-konyha alapját képező tésztafajtáktól a modern olasz konyhában mindennap használatos tésztafajtákig terjed. Házi jellegű száraztésztáink gondosan válogatott friss tojás felhasználásával készülnek.