Menü

Szentmihályi Savanyúság Kft.

H-6729 Szeged, Óbébai u. 38.
E-mail: toth2009kft@tothsavanyusag.hu
Web cím: www.savanyusagszeged.hu

Társaságunk megalakulása óta folyamatosan bővülő és korszerűsödő technológiával feldolgozott termékeit regionálisan egész évben teríti multi és Magyar üzletláncolatokba, élelmiszer gyártó üzemekbe ( tovább feldolgozásra ) és éttermekbe.

A Tóth 2009 KFT által előállított és forgalmazott savanyúságok alapanyagai a társaság saját termőföld területeiről, illetve a feldolgozó tevékenységre épülve a családi gazdaság által megtermelt alapanyagokból kerülnek ki. A Szeged környéki termőföldek, kedvező éghajlati adottsága kiválónak bizonyul a zöldségfélék, káposzták megtermelésre. 17 fajta több mint 40 csomagolási formában előállított savanyúsággal állunk megrendelőink rendelkezésére, termékeink körét folyamatosan bővítjük.A tartósítás folyamában a káposzták hagyományos módon magyar fűszerek felhasználásával adalékanyagok nélkül hordókba taposással, érlelő tartályokba tömörítve tejsavas erjedéssel készülnek. A gyártástechnológiát a HACCP ellenőrzött rendszerében végezzük.

A társaságunk mindig friss, érett és egészséges saját termelésű káros növényvédőszert NEM tartalmazó alapanyagokat dolgoz fel. Az által, hogy lehetővé tettük az alapanyag ok 90%-nak termesztését, és a fennmaradó 10%-ot pedig hazai őstermelőktől tör t énő felvásárlással egészítjük ki, biztostani tudjuk, hogy alapanyagaink csak HAZAI termékekből   kerülnek ki. Biztosítjuk a folyamatos azonos szintű minőséget, a pontos határidőre történő szállítást, versenyképes árakat, valamint a piac igényei szerint a gyors reagáló készséget.

Céljaink:

Fenntartani és erősíteni kívánjuk termékeink iránti bizalmat, valamint biztosítjuk a vevőinket arról, hogy feldolgozásunk során a technológiai és higiéniai követelmények maradéktalan betartásával és fokozott ellenőrzéssel állítjuk elő termékeinket.
Technológiánk kielégíti az EU-szabványokat és HACCPvizsgálatokat!
Termékeinket élelmiszer szállításra bevizsgált gépjárművel szállítjuk megrendelőinknek határidőre pontosan az esetleges egyedi igényeket is figyelembe véve.