Menü

Brilliance Ablaktisztító koncentrátum 1l

EAN kód:
5999884556695
Márka:
Gyártói márka
Védjegy:
Hazai Termék

• Alkoholos üvegtisztító
• Ablakok, tükrök, bútorok, napi takarítására
• Nyári szélvédőmosó folyadékként is alkalmazható
• Hígítás: 1:2
A Brilliance® Ablaktisztító koncentrátum 1:2-ben hígítva valóban cseppmentesen szárad és antisztatizáló hatású, ezért a tisztított felület sokáig tiszta marad, legyen szó üveg felületről vagy bútorok napi takarításáról.
Felhasználás:
Üveg tisztításhoz: a Brilliance® Ablaktisztító koncentrátumot mindig hígítsa vízzel 1:2-ben. Miután befújta az üvegfelületet egy papírtörlővel könnyedén tisztára tudja törölni. Ne használja töményen, mert a felület csíkos lesz!
Nyári szélvédőmosásra: töményen vagy akár 1:2 arányban hígítsa a készítményt az autó szélvédőmosó tartályában.
Bútor tisztításhoz: 1:2 arányban hígítsa. Miután befújta a bútor felületét egy papírtörlővel vagy egy szöszmentes ruhával könnyedén tisztára tudja törölni. Ne használja töményen, mert a felület csíkos lesz!
Csempe tisztításra: kiválóan alkalmazható és akkor is hatékony, ha előtte egy lúgos tisztítószerrel végeztünk ezen a felületen tisztítást és a lúgmaradványoktól csíkos maradt a felület. Azonban tudnunk kell, hogy nem semlegesíti, hanem hatékonyan leoldja a tisztítószer maradványokat és a benne lévő alkohol miatt ragyogóan tiszta lesz a felület. Előfordulhat a lúgmaradványok mennyiségétől függően, hogy egy bő vizes öblítést szükséges végezni a Brilliance® Ablaktisztító koncentrátum használata előtt!