Menü

Brilliance Fertőtlenítős mosogatószer 5l

EAN kód:
5999882611839
Márka:
Gyártói márka
Védjegy:
Hazai Termék

• Kétfázisú, fertőtlenítős mosogatásra
• Általános tisztításra és fertőtlenítésre
• Erős zsíroldó hatású
• Baktericid és fungicid hatás
• Hígítás: 1:100
A Brilliance® Fertőtlenítős mosogatószer általános fertőtlenítésre és kétfázisú – fekete vagy fehér – mosogatáshoz egyaránt alkalmazható, amikor a zsíroldást és a fertőtlenítést az első fázisban kell elvégezni. Főként akkor, amikor nem megoldható a háromfázisú mosogatás. Üzemi konyhák, kifőzdék, gyermekétkeztetés, és az élelmiszeripar különböző területein alkalmazható főzőedények, üstök, tányérok, eszközök és poharak gyors tisztítására és fertőtlenítésére. Erős zsíroldó képességgel rendelkezik, ezért a gumikesztyű használata ajánlott. Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid.
Használata:
Mosogatásra:
1. sz. medencében: A mosogató medencében oldatot kell készíteni a Brilliance®
Fertőtlenítős Mosogatószerből 10 literenként 100 ml, azaz 1:100 arányban kell hígítani. A víz előírt
hőfoka 45 OC. A fertőtlenítés hatásideje 5 perc.
2. sz. medencében: A fertőtlenített edényeket tiszta folyó vízzel kell leöblíteni. (ekkor már a víz hőfoka nem előírt). Ezek után az edényeket csepegtetéssel kell szárítani, törölgetni tilos!
Mosható felületek általános fertőtlenítésére: Baktérium (MRSA) és élesztőgomba ölő hatás 1%-os hígításban, 20 perc hatásidővel. Feketepenész ölő hatás 60 perc hatásidő mellett. A környezeti hőmérséklet mellett 20 OC mellett! Alkalmas felmosásra, csempe, különböző készülékek tisztításához.
A hatóidő leteltével alaposan öblítse le a felületet!