Menü

Brilliance Gépi mosogatószer 2 in 1

EAN kód:
5999884556329
Márka:
Gyártói márka
Védjegy:
Hazai Termék

• Erős zsíroldás
• Só funkció (vízlágyítás)
• Mindenféle mosogatógépbe
• Pohármosogatásra is
• Adagolás: 5-30 ml
*Figyelem! A 20 literes és 5 literes termékek jelenleg „Brilliance ® Gépi mosogatószer kemény vízhez„– néven kaphatók a készlet erejéig, később valamennyi kiszerelés elnevezése „Brilliance® Gépi mosogatószer 2 az 1-ben” lesz, amely jelenleg az 1 literes kiszerelés neve! (Tehát a még két féle név alatt kapható termékek összetétele megegyező!)
A Brilliance® Gépi mosogatószer 2 az 1-ben / Brilliance® Gépi mosogatószer kemény vízhez erős zsíroldó hatással és sófunkcióval (vízlágyítás) rendelkezik. Háztartásban, üzemi konyhákban, élelmiszeriparban, vendéglátó egységekben és közintézmények konyháiban történő felhasználásra, pohár, eszköz és tányér gépi mosogatására alkalmazható. Megköti a fémionokat a vízben és nagy hatékonysággal távolítja el a zsíros szennyeződéseket is.
Kizárólag foglalkozásszerű felhasználásra!
Használata:
Háztartási gépek esetében: 30 ml (5-6 evőkanál) mosogatószert adagoljon mosogatásonként.
Gépi mosogatásnál: mosogatásonként készüléktől és vízkeménységtől függően 5-30 ml mosogatószert adagoljon literenként, mérőpohárral vagy adagoló berendezéssel.
Gépi pohár mosogatásnál: készüléktől és vízkeménységtől függően 5-30 ml mosogatószert adagoljon literenként. A mosogatás után mindenképpen használjon Brilliance® Öblítő mosogatógéphez-t, hogy a poharak cseppmentesen száradjanak.