Menü

Brilliance Gyorsfertőtlenítő 750ml

EAN kód:
5999882611594
Márka:
Gyártói márka
Védjegy:
Hazai Termék

• Fertőtlenítőszer és tisztítószer egyben
• Élelmiszeriparba, éttermeknek, irodáknak, boltok számára a háttérhigiéniába
• Üvegfelületre is, cseppmentesen szárad
• Baktérium- és gombaölő hatású
• Hatásidő: 1 perc
• Hígítás nélkül gyorsan használható!
A Brilliance® Gyorsfertőtlenítőt könnyedén és gyorsan lehet alkalmazni HACCP rendszerekben, az élelmiszeripar különböző területein: éttermekben, élelmiszerüzemekben, boltok háttérhigiéniájában, pénztárak futószalagjára, továbbá szoláriumra, edzőtermekben is, tisztításra illetve fertőtlenítésre egy fázisban. Nem kell két szert alkalmaznia, könnyen és cseppmentesen szárad. Nagy előnye a szoláriumok fertőtlenítésénél, hogy használata nem károsítja az akril felületeket, ezért azok élettartama nem lesz rövidebb. Baktérium- és gombaölő hatású.
Kizárólag foglalkozásszerű felhasználásra!
1. Mosható felületek tisztítása, fertőtlenítése: közvetlenül a fertőtlenítendő felületre kell permetezni a habot és 1 perces hatásidő elteltével, egy papírtörlő segítségével törölje le a felületet. Erősebben szennyezett felületeknél a szennyeződésnek megfelelően fújjon többet a felületre.
2. Üveg tisztítása és fertőtlenítése egy fázisban: Fagyispultok, húspultok stb. üveg részeinek fertőtlenítését és tisztítását könnyedén elvégezheti azáltal, ha a Brilliance® Gyorsfertőtlenítőt egyszerűen a felületre permetezi. Könnyedén csíkmentesre törölhető egy papírtörlő segítségével.
Figyelem! Amennyiben élelmiszerrel érintkezhet a megtisztított felület, öblítse le tiszta vízzel!