Menü

Brilliance Kávéfőző tisztító por 500g

EAN kód:
5999884556893
Márka:
Gyártói márka
Védjegy:
Hazai Termék

• Kávéfőző, eszpresszó gépek és forróitalos automaták tisztítására
• Nem kívánt keserű és avas íz ellen, eltávolítja a kávéolajokat és zsírokat
• Üvegkannákhoz és termoszokhoz is
• Hígítás: 5 ml, egy kiskanálnyi elegendő
A napi üzemeltetés során a kávéolajok és -zsírok lerakódnak a gép azon részeibe, ahol a kávé a főzés során tartózkodik (szűrő, szűrőtartó, filtertartó, folyási utak). Ezek a szennyeződések a kávé élvezeti értékét nagymértékben csökkentik, avassá és keserűvé téve a lefőzött kávét. A vízkőoldó szerek ezeket a szennyeződéseket nem távolítják el. Tisztítsa naponta készülékét a Brilliance® Kávéfőző tisztítóval, hogy vendégeit mindig friss és zamatos kávéval szolgálhassa ki.
Eszpresszó gép tisztítása: A szűrőtartóba helyezze be a gyártó által adott lapot, ami benntartja a tisztító oldatot mosás közben. Tegyen a kávépor helyére 5 ml Brilliance® Kávéfőző tisztító port, az adagoló pohár segítségével (vagy egy kiskanálnyit) és futtassa át vízzel, nagyjából 15 másodpercig. Ezt a műveletet ismételje meg háromszor, majd legalább négyszer tiszta forró vízzel ki kell öblíteni a készüléket.
Forróitalos automaták, üvegkannák és termoszok tisztításához: Egy liter meleg vízhez 10-15 ml Brilliance® Kávégép tisztítót használjon.
Fontos tudnivalók: A gép gyártójának előírásaként járjon el, minden mosás alkalmával! Ne használja vízkő eltávolításra. Házi használatú gépek tisztítására nem alkalmas.