Menü

Brilliance Üzemi zsíroldó 750ml

EAN kód:
5999884556787
Márka:
Gyártói márka
Védjegy:
Hazai Termék

• Használat közben nincsen kellemetlen szaga
• Hideg és meleg zsíroldó
• Tűzhelyek, elszívók, zsíros padozat könnyű és gyors megtisztítására
• Ebben a flakonban hígítsa 1:2 arányban a Brilliance® Üzemi zsíroldó koncentrátumot, amely külön megvásárolható!
Ennek a hígítós flakonnak a segítségével könnyedén be tudja hígítani a Brilliance® Üzemi zsíroldó koncentrátumot. Ehhez használja a nívócsíkot, a megfelelő jelölésig töltse tisztítószerrel, majd engedjen hozzá vizet, hogy a flakon tele legyen. figyeljen arra, hogy vékony sugárban eressze hozzá a vizet, hogy a tisztítószer ne habozzon ki. Miután ezzel végzett, tekerje vissza a habosítós szórófejet, így egy felhasználásra előkészített tisztítószert kapott.
Nagyon makacs szennyeződésekre vagy többször, erősen odaégett szennyeződésekre, mint például tűzhely, sütőlap tisztítására: Hígítsa a Brilliance® Üzemi zsíroldó koncentrátumot 1:2 arányban. Könnyebb szennyeződéseknél, mint pl. elszívó vagy felfröccsent olaj: elég 1:5-10 arányban hígítani a Brilliance® Üzemi zsíroldó koncentrátumot. Tisztítás után citromlével vagy Brilliance® Vízkőoldóval, vagy Brilliance® Vízkőoldóval öblítse le a lúgmaradványokat!
Felmosásra: Nagyon zsíros felületekre: 1:10-50-es hígításban, kevésbé zsíros felületre: 1:50-100-as
hígításban. Minden esetben bő vízzel öblítse le a felületet, illetve időnként a Brilliance® Vízkőoldó és tisztítószerrel is mosson fel, hogy a lúgmaradványok ne okozzanak kiütést!