Menü

Brilliance Üzemi zsíroldó koncentrátum 1l

EAN kód:
5999884556671
Márka:
Gyártói márka
Védjegy:
Hazai Termék

• Használat közben nincsen kellemetlen szaga
• Hideg és meleg zsíroldó
• Tűzhelyek, elszívók, zsíros padozat könnyű és gyors megtisztítására
• Hígítás: 1:2 - 1:50, hígítós flakonnal
A többször, erősen odaégett szennyeződések eltávolítására fejlesztettük ki a Brilliance® Üzemi zsíroldó koncentrátumot, amely tűzhelyek, kemencék, füstölők megtisztítására alkalmazható az élelmiszeriparban és a vendéglátóiparban. Erősen habzó komponensekkel készült azért, hogy könnyen habosítható legyen a jobb hatásfok érdekében. Így a tisztítószer nem folyik le a felületről és kivárhatjuk az ideális hatásidőt, ami a termék megfelelő hígítása mellett a másik nagyon fontos szempont. Nem alkalmazható alumíniumra, horganyra, illetve olyan festett felületekre, amelyek nem ellenállóak az erős lúgokkal szemben, vagy nem a festék eltávolítása a cél.
Felhasználás:
Tűzhely, sütőlap tisztítása: Szórófejes flakonnal: Könnyebb szennyeződésekre, korom: 1:10-1:50-es hígításban. Minél hígabb a tisztítószer, annál hosszabbhatásidőt kell hagyni a tisztításra (5 perctől 10 percig). Nagyon makacs szennyeződéseknél: többször, erősen odaégett szennyeződésekre: 1:2-es hígításban. Tisztítás után bő vízzel, sütőlap tisztítása után citromlével, öblítse le a lúgmaradványokat!
Felmosásra: Nagyon zsíros felületekre: 1:10-50-es hígításban, kevésbé zsíros felületre: 1:50-100-as hígításban. Minden esetben bő vízzel öblítse a felületet, illetve időnként Brilliance® Vízkőoldó és tisztítószer koncentrátummal is mosson fel!