Menü

Hírek

Kolbászfesztivállal búcsúzik a téltől Gyula

Idén is a Kolbász- és sódarmustrával indul a gasztrokulturális fesztiválok szezonja Gyulán. A rendezvényre március 16. és 18. között várják a közönséget a várkertben.

Vadiúj Vitara kétszáz forintból

Tolatókamera, beépített navigáció, adaptív tempomat, hegymeneti elindulássegítő és vészfékasszisztens teszi könnyebbé a vezetést, ülésfűtés, automata klíma és bőrkárpit szolgálja a Kónyáék kényelmét mostantól. A Magyar Termék 2017-es nyereményjátékának fődíját, a Suzuki Vitarát február végén adták át Budaörsön a nyerteseknek, akik Ózdra vitték magukkal a vadonatúj járművet.

Kométa – Pannon Cycling együttműködés

A Kométa, olyan sportokat szeretne támogatni, melyek a versenysport mellett, sokak számára elérhető formában is megjelennek.

Urbán és Urbán: 432,3 milliós fejlesztés

Új gyártóüzemmel bővíti kapacitását az Urbán és Urbán Kft. a Nógrád megyei Rétságon; az új nápolyigyártó és -csomagoló technológiával tíz tonnával növelik a jelenlegi 22 tonnás napi kapacitást.

Eladási csúcsokat döntenek a Wiesbauer-Dunahús új Griller variációi

A Wiesbauer-Dunahús Magyarország legnagyobb grillkolbászgyártói közé tartozik. Hogy a termékkínálat a vevők és a fogyasztók számára még vonzóbb legyen, a cég termékfelelősei úgy döntöttek, hogy új, Gönyűn fejlesztett és előállított grillkülönlegességeket hoznak a piacra. Ezeket az új termékeket Németországba és Ausztriába is exportálják. A fűszeresebb, testesebb grillerek kedvelői mostantól öt új ínycsiklandozó terméket találnak az élelmiszerboltok hűtőpolcain.