Menü

Hírek

Új üzemet épít a Vajda-Papír Kft. Dunaföldváron

Papírgyártó üzemet épít zöldmezős beruházással 11 milliárd forintból a higiéniai papírtermékeket gyártó Vajda-Papír Kft. Dunaföldváron, a létesítmény alapkövét hétfőn helyezték el a Tolna megyei város ipari parkjában.

Átadták az Év Új Gluténmentes Terméke díjat

Kiosztották az Év Új Gluténmentes Terméke díjat. A Lisztérzékenyek Érdekképviseletének Országos Egyesülete által odaítélt elismerést az idén a Cerbona csokis-meggyes müzliszelete kapta. A lisztérzékenyek számára a közeljövőben online képzési program indul.

Növelte bevételét és nyereségét a Cerbona tavaly

Növelte bevételét és nyereségét a Cerbona Élelmiszeripari Kft. tavaly, bevétele több mint 3,4 milliárd forint, adózás előtti eredménye pedig 251 millió forint volt – közölte a társaság szerdán az MTI-vel.

Sokszínű csapat nagylemezzel és tetőcseréppel

Sokszínű és erős csapat tagjai a Magyar Termék védjegyek használói. Több mint 150 cég 3800 terméke és szolgáltatása használja már a "Magyar Termék" védjegyek valamelyikét. Az emblémát ma már ugyanúgy viseli tetőcserép és nagylemez, mint keksz és ásványvíz.

A termékinnovációkra fókuszál a Gyulahús

A belföldi és az exportpiacok bővítését, valamint a folyamatos termékinnovációt nevezte az idei fő feladatnak az önkormányzati tulajdonú Gyulahús Kft. ügyvezető igazgatója kedden sajtótájékoztatón. Daka Zsolt elmondta, idén a tavalyihoz hasonló, 6 százalékos bővülést, így 5,6 milliárdos árbevételt remélnek.