Menü

Hírek

Magyar kincsek sorára találtak a fürdővárosban

Gyulára érkezett a Magyar Termék Nonprofit Kft. Magyar Kincsek elnevezésű programsorozata csütörtökön. A kezdeményezés legfőbb célja, hogy bemutassák a hazai kulturális, természeti és történelmi értékeket az érdeklődőknek. A fürdővárosban a Gyulahús üzemét, a gyulai kolbász készítését, valamint a helyi nevezetességeket tekintették meg.

Új vezérigazgató a Sága élén

Augusztus elsejétől új vezérigazgató irányítja a Sága Foods Zrt.-t. aki szeretne újra kiemelkedő termékinnovációkat is megvalósítani.

Agóra: le kell küzdeni a versenyhátrányt

Az Agóra kereskedelmi konferencia a sikeres kereskedői és gyártói együttműködésre, a magyar termékek még erősebbé tételének módjaira, a hazai élelmiszeripar előtt álló kihívásokra kereste a válaszokat. Az eseményt Nagy István agrárminiszter nyitotta meg.

Mostantól jobb levegőt szívhatnak a Vác környékén élők

Befejeződött a Váci Cementgyár 7 milliárd forintos korszerűsítése; a beruházásnak köszönhetően javul az üzembiztonság és a környéken élők életminősége, mivel az üzem porkibocsátása jelentősen csökken.

Megunhatatlan a szörp

Hazánkban hosszú múltra vezet vissza a szörpök kedveltsége. Nem meglepő, hogy a tavasz elején az addig háttérben rejtőző termékek előrébb kerülnek a polcokon.