Menü

Hírek

Sikeres magyar márkát vásárol meg az ALDI

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. a mai napon bejelentette, hogy megvásárolja az Alföldi Tej Kft. „Kokárdás” márkáját, így hazai története során először szerez tulajdonjogot egy magyar brandben, amellyel évek óta sikeresen működik együtt.

Fogyasztóvédőkkel erősít a Magyar Termék

Együttműködési megállapodást kötött a Fogyasztóvédők Magyarországi Egyesülete (FOME) és a Magyar Termék Nonprofit Kft. mindez tovább erősíti a Magyar Termék védjegyeinek megbízhatóságát. A felmérések szerint azok a fogyasztók, akik megvizsgálják az áru eredetét a Magyar Termék védjegyeit tartják a leginkább megbízhatónak.

Ezrek úsztak Erős Pistával az Univer24-en

Több ezren vettek részt Magyarország egyik legnagyobb uszodai sporteseményén, az Univer24-en. A Kecskeméti Fürdő versenyuszodájában negyedszer tartott hétvégi úszómaratonon Erős Pista támogatásával 26 iskola diákjai, öt civil csapat több száz versenyzője vett részt, mellettük pedig öt hosszútávúszó az egynapos úszás szabályai szerint mérte össze a tudását.

Legyen malacod!

Bárki felnevelheti saját malacát Cégénydányádon anélkül, hogy elmozdulna a foteljéből a Legyen Malacod! program keretében. A virtuális disznóhízlalás célja, hogy elősegítse a minőségi magyar hústermelést, munkát adjon a szatmári település lakóinak, és egymáshoz közelebb hozza a városi és a vidéki embereket.

Madonna és Ryan Gosling is ezt hordja: a pécsi kesztyű diadalútja Hollywoodig

Kesztyűt kerestünk, és Európában egyedülálló kesztyűkészítő közösséget találtunk Pécsett. Nappabőrök és sztárfotók között néztük meg, hogyan készül el az a ruhadarab, amelynek a legyártásához kilenc ember kell, de egyre kevesebben vállalkoznak rá.