Hírek

Új hűtőházat adott át a Gallicoop

A Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt. hétfőn átadta új beruházását, a szarvasi telephelyén épült hűtőházat – tájékoztatta a vállalat közleményben az MTI-t.

Új malmot adtak át Kádártán

A legmodernebb technológiával felszerelt, 1,8 milliárd forintból megépített malomüzemet adtak át a Veszprém megyei Kádártán.

DISZNÓTOROS A BODOR MAJORBAN

Az elkövetkezendő időszak fő jelszava és irányvonala az innováció. Az ország vezetése és az EU is abban látja Európa, ezen belül Magyarország kitörési lehetőségét, ha ezen a területen jelentős javulás következik be. A „MAGYAR TERMÉK” Nonprofit Kft. a maga részéről úgy járul ehhez hozzá, hogy védjegyhasználóit kapcsolatfelvételre, beszélgetésre, gondolat- és ötletmegosztásra ösztönzi. Az eddigi konferenciák elsősorban aktuális szakmai információk közvetítésére koncentráltak. Ezúttal, egyfajta innovációként kötetlen hangvételű partnertalálkozó megszervezésére került sor.

Díjazták az Univert

A Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kara által alapított rangos elismerést, melyet az élelmiszeripari innovációban kiemelkedő teljesítményt felmutató hazai vállalkozások kaphatják, első alkalommal a kecskeméti székhelyű, 100 százalékban magyar tulajdonban lévő Univer Product Zrt. nyerte el.

25 éves hazánk legnagyobb pulykafeldolgozója, a Gallicoop

Idén ünnepli alapításának 25. évfordulóját hazánk legnagyobb pulykafeldolgozója, a szarvasi Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt.

Újra az üzleti szférában Gyaraky Zoltán

Gyaraky Zoltán, a FM Élelmiszer-feldolgozási Főosztályának volt vezetője szeptembertől visszatért a civil, piaci területre és terv szerint 3 szervezet tevékenységébe kapcsolódik be.