Menü

Hírek

Boldog Ünnepeket

Minden kedves Védjegyhasználónknak és minden tudatos fogyasztónak kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk!

2,1 milliárdos beruházást kezdett meg a FOREST-PAPÍR Kft.

A FOREST-PAPÍR Kft. korábbi sikeres innovatív termék és technológia fejlesztéseinek köszönhetően vált Magyarország meghatározó piaci szereplőjévé, melyet újabb innovatív megoldásaival kíván tovább erősíteni.

Fűszerpaprikát nemesít az Univer

A kecskeméti Univer Product Zrt. az Új Széchenyi Terv két pályázatán fűszerpaprika nemesítésre, valamint sütőüzemi technológia fejlesztésre 135 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert - közölte Bazsó Rita, az Univer Product Zrt. termékkategória menedzsere kedden az MTI-vel.

Gastro Térkép Klaszter rendezvény Debrecenben

Lehetőség, hogy helyzetbe kerüljön, Ön ott lesz?
2012.12.06 a Debreceni Egyetem ad otthont a Magyar Gasztro Térkép Klaszter és az Innovatív Élelmiszeripari Klaszter közös szervezésű rendezvényének.
Részletekért olvassa el meghívónkat, tájékozódjon facebook oldalunkról.
"Viszlát Debrecenben!"

Védjegy, amely összehoz

2012. szeptember 1-jén lépett hatályba a magyar termékek jelölését szabályozó rendelet, amely szabályozza, hogy a továbbiakban a Magyar Termék, Hazai Termék és Hazai Feldolgozású Termék felirat vagy ezek szinonimái milyen feltételekkel kerülhetnek fel az élelmiszertermékekre. Kecskeméti Attilát, a Magyar Termék Nonprofit Kft. ügyvezetőjét kérdeztük, és segítségével összeállítottunk egy „kisokost” is.