Hírek

A magas feldolgozottságú termékekre koncentrál a Sága Foods

A megbízható minőségben, az innovációban és a magas feldolgozottságú termékek gyártásában látja jövőjét a következő öt-tíz évben a Sága Foods Zrt. - mondta Keleti Zsolt, a sárvári székhelyű élelmiszeripai cég vezérigazgatója az MTI-nek.

Magyar cég a McDonald's első csirkehús-beszállító mintagazdasága

A világon elsőként a magyarországi MasterGood csoport baktalórántházi broilertelepe nyerte el a McDonald's csirkehús-beszállítói között a fenntarthatósági szempontok alapján legkiválóbb termelőknek adott mintagazdaság minősítést - jelentette be Horváth Ágnes, a McDonald's Magyarországi Étterem Hálózat Kft. ügyvezető igazgatója szerdán Budapesten.

Áthelyezi a fókuszt a Sága Foods

A megbízható minőségben, az innovációban és a magas feldolgozottságú termékek gyártásában látja jövőjét a következő öt-tíz évben a Sága Foods Zrt. - mondta Keleti Zsolt, a sárvári székhelyű élelmiszeripai cég vezérigazgatója.

Új növénytermesztési központot létesített a Gyermelyi

Gyermelyi Vállaltcsoport június 16-án átadta legújabb növénytermesztési központját. Az 1,6 milliárd forintos, egy év alatt megvalósított beruházás hozzásegíti a céget ahhoz, hogy korszerű és hatékony módon intézze mintegy 8700 hektárnyi szántóterületén a termelést.

Hungarikum lett az Univer Piros Arany és Erős Pista

A Hungarikum Bizottság pénteki ülésének döntése értelmében a kecskeméti székhelyű, 100%-ban magyar tulajdonban lévő Univer Product Zrt. klasszikus ételízesítői, az Univer Piros Arany és Erős Pista felvételt nyertek a Hungarikumok Gyűjteményébe.

Gerbrant Redmer de Boer, a Sole-Mizo Zrt. vezérigazgatója: Több lábon állva

A magas hozzáadott értékű termékek arányának növelése és az új piacok elérésére jó stratégiának bizonyult a Sole-Mizo Zrt. számára a tejpiaci krízisben – véli Gerbrant Redmer de Boer. A tejipari vállalat holland vezérigazgatója szerint az eredményesség növelésében a termékfejlesztés és az innováció szerepe továbbra is meghatározó.