A fogyasztók 2014-ben a Soós Tésztára szavaztak

Idén harmadszor került sor az Év Terméke megmérettetésre. Száraztészta kategóriában a Soós Tészta Kft. Premio termékcsaládja lett a díjazott.

logo A kezdetektől egy cél vezérelt minket, hogy finom, minőségi és házias termékeket gyártsunk. Tésztáink házias ízvilágú, de állandó minőséget képviselő, modern technológiával gyártott, vonzó ár-érték arányú termékek, melyek igazi friss tojással készülnek. Hiszünk abban, hogy a hagyományos, tojásos tésztáknak még mindig helye van a hazai gasztronómiában, ezért szeretnénk, ha a házias ízek nem vesznének ki a magyar konyhából. Ez nem csak cél, hanem valódi misszió a Soós Tészta számára, mint ahogy annak a tévhitnek az eloszlatása is, hogy a tészta nem fér össze az egészséges életmóddal.

Az elmúlt évtizedekben szinte valamennyi termékcsaládunk elnyert valamilyen díjat, soos legutóbb 2011- ben nyertük el a Magyar Termék Nagydíjat és a Kiváló Magyar Élelmiszer tanúsítványt. Természetesen, mint minden vállalatnak, nekünk is az eladás volumenének növelése az elsődleges üzleti célunk. Ezért nagy örömünkre szolgál, hogy a Soós Tészta termékei ma már szinte minden nagyobb áruházláncban megtalálhatóak, de szeretnénk, ha a jelenleginél is több üzlet forgalmazná a teljes termék portfóliónkat.

soos Mindemellett az elmúlt 3 évben a Soós Tészta Kft. a márkaépítést és a márkaismertség növelését tekintette elsődleges feladatának, ezért is indítottuk el átfogó edukációs kampányunkat. Úgy gondoljuk, hogy az okos kommunikációnak is nagy része van abban, hogy a mai nap átvehettük ezt a díjat” – mondta el Soós Zoltán, a Soós Tészta Kft. tulajdonos ügyvezető igazgatója a díjátadó ünnepségen.


Forrás: ÉlelmiszerOnline