Miért a Magyar Termék?

A „MAGYAR TERMÉK” Nonprofit Kft. védjegyét magán hordozó áru megvásárlásával nemcsak egy megbízható minőségű, ellenőrzött alapanyagokból készült, hazai előállítású terméket vásárolsz, hanem hozzájárulsz az ezeket előállító vállalkozások fejlődéséhez, munkahelyteremtéséhez, végső soron pedig a hazai gazdaság élénkítéséhez!

3 érv a Magyar Termék mellett

1. Megbízhatóság

A Magyar Termék védjegyrendszerben független szakértői vizsgálat tanúsítja a termék eredetét és megbízhatóságát. A termék származásán túl vizsgálják a jogszabályi előírások betartását is, így ha védjegyes árut vásárolsz, biztos lehetsz abban, hogy olyan megbízható terméket kapsz, amely nem téveszti meg a fogyasztókat, nem él jogosulatlan versenyelőnnyel, valamint megfelel a termékbiztonsági szempontoknak.

2. Tudatos döntés

Tegyünk azért, hogy élhetőbb, tisztább maradhasson bolygónk. A hazai termék vásárlásával csökkented az ökológiai lábnyomod, mert a hazai termőföldekről rövidebb úton és gyorsabban jut el az áru a fogyasztók asztalára, kisebb a szállításhoz kapcsolódó környezet­szennyezés, ráadásul a helyi termék biztosítékot jelent a frissességre is. Fontos, hogy mit veszünk és mit teszünk! A környezettudatos életmód a hosszú távú gondolkodásról szól, mellyel gyermekeid számára biztosíthatod a környezetünk fenntarthatóságát.

3. Hazai gazdaság támogatása

A tudatos fogyasztás segíti a hazai gazdaság erősödését, hiszen a védjegyes magyar termékeket gyártó vállalkozások nyereségüket belföldön költik el hazai szolgáltatásokra, adóikat idehaza fizetik be a hazai költségvetésbe, munkavállalóik pedig szintén a magyar gazdaság szereplőinél költik el fizetésüket. Hazai termék vásárlásával tehát a hazai gazdaságot, ezáltal Magyarországot erősíted!

Nézd meg a Magyar Termék kampány­filmjeit!

Szívügyünk, hogy minél több vásárló döntsön a védjegyes magyar termékek mellett, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy mindenki számára érthető és szerethető formában közvetítsük üzeneteinket.

KAMPÁNYFILMEK

Ismerd meg a védjegyes Magyar Termékeket!

Büszkén mondhatjuk, hogy mára több száz vállalkozás több ezer terméke és szolgáltatása viseli védjegyeink valamelyikét.

VÉDJEGYES TERMÉKEK