A HAZAIBAN TÖBB VAN összefogáskampány folytatásával nyitotta 2024-et a Magyar Termék Nonprofit Kft.

A Magyar Termék Nonprofit Kft. 2024-ben sem lassít; a tavaly nyáron indított, „A HAZAIBAN TÖBB VAN” összefogáskampány folytatásával nyitotta az új évet! A január–februári, sales támogatói lábbal is rendelkező image-­kampány ingyenes részvételt biztosított a védjegyes partnerek számára.

A szervezet hitvallása és küldetéstudata 2024-re vonatkozóan sem változott; minél inkább fókuszba helyezni a hazai előállítású, megbízható minőségű termékeket.

A fenti szellemiséget követve hívjuk életre összefogáskampányainkat, amelyekkel a mintegy 250 partnerünk közel 5500 védjegyes termékét tudjuk népszerűsíteni.  Ilyenkor a résztvevők minimális költségvállalás mellett sokszoros kommunikációs értéket kapnak, ami számukra hatalmas érték – mondta Benedek Eszter, a Magyar Termék Nonprofit Kft. ügyvezetője. – Idén több szempontból is nagyot léptünk előre. A tavaly augusztusban indult, „A HAZAIBAN TÖBB VAN” projektünk sikerei nyomán a 2024-es évet az összefogáskampány január közepe és február 11. között zajló folytatásával nyitottuk. A résztvevő partnereink számára ezúttal ingyenesen tudtuk kínálni a lehetőséget, a mostani etap igazi újdonsága pedig az volt, hogy az image-kampány sales támogatói lábbal is rendelkezett.

A promóció az online kommunikációs tér, valamint a közösségi marketing eszközeit integráltan felhasználva biztosította 32 Magyar Termék védjegyes partner számára a hatékony márka- és termékismertség-növelést.

A fogyasztók a vásárlói döntés helyszínén, az üzletláncokban is találkozhattak  A HAZAIBAN TÖBB VAN kulcsüzenettel.  Ehhez köthetően indítottunk a www.magyaranyero.hu hűségoldalunkon egy kódfeltöltős játékot, amely során február 11-ig naponta 5 darab 10 ezer forintos pénznyeremény talált gazdára – tette hozzá Benedek Eszter.

Forrás: Trade magazin