A prémium termékek forgalomnövelést hoztak a Wiesbauernek

Az osztrák Wiesbauer Holding magyar leányvállalata, a 105 főt foglalkoztató Wiesbauer-Dunahús forgalma a 2016-os évben átlépte a 4 milliárd forintot. Ez az erőteljes növekedés mindenekelőtt a 2016-ban bevezetett prémium termék szortimentnek köszönhető, amelynek palettáját 2017-ben tovább bővítik.

A Wiesbauer-Dunahús különösen nagy figyelmet szentel a termékei kiváló minőségére és a legjobb ízvilág elérésére. A Prémium termékekkel- különösen az új Prémium Sacher virsli 2016-os bevezetésével- a Wiesbauer-Dunahús elindított az eddigi magas minőségű szortiment bővítéseként egy válogatott termékekből álló specialitás vonalat.

A 2014-2015-ben megvalósított üzembővítési beruházás után az elmúlt év vállalatfejlődése további fejlesztéseket tesz szükségessé. Még 2017-ben sor kerül a csomagoló egység átalakítására, illetve az iroda- és szociális helységek átépítésére. Ezáltal jobb munkakörülményeket teremtenek a vállalat dolgozóinak.

A Wiesbauer csoport 4 telephelyen közel 840 dolgozót foglalkoztat (Bécsben a Wiesbauer- Österreichische Wurstspezialitäten, Sitzenberg-Reidling/Niederösterreich-ban a Wiesbauer Gourmet, Saalbach-Hinterglem/Salzburg-ban a Metzgerei Senninger, Gönyűn a Wiesbauer-Dunahús). A Holding forgalma 2016-ban 178 millió Euro, az eladott áruk mennyisége 26.300 tonna. A 2017-es évre a cégcsoport további forgalomnövekedésre törekszik.

Forrás: ÉlelmiszerOnline