Adományozott a Cerbona

Veszprém településen 10.000 darab Cerbona müzliszeletet kapott a Naponta Kft. jóvoltából a Gyermekétkeztetési Alapítvány közvetítésével a Családsegítő Központ.

Az átadás helyszínén 200 gyermek azonnal átvehette és megkóstolhatta az adományozott Cerbona müzliszeletet. A 10.000 darabos adományból a rászoruló családok gyermekei folyamatosan részesülnek.

A Naponta Kft - az idén 25 éves Cerbona márka gyártója - Facebook oldalán történt szavazással „Születésnapi ajándékot mi adunk” akciójában minden szavazatért cserébe 1 db Cerbona szeletet ajánlott fel a rászoruló gyermekek egészséges étrendjéért. Az akció eredményeként 10.000 db Cerbona szeletet adományozott a Gyermekétkeztetési Alapítványon (GYEA) keresztül a veszprémi gyermekek étkeztetésére.

A rendezvényt Némedi Lajos - Veszprém város alpolgármestere köszöntötte, majd
Megyeri István a Gyermekétkeztetési Alapítvány igazgatója köszönte meg az adományt
Györkös Andrásné Gyöngyi értékesítési vezetőnek, aki a Naponta Kft.-Cerbona nevében örömmel adta át a gyermekek számára a Cerbona szeleteket.

A Magyarországon súlyos szegénységben élő 18 év alatti gyerekeknek a fizikai léte múlik azon, hogy az iskolában, óvodában kedvezményesen, illetve ingyenesen jussanak ennivalóhoz. Számukra a legveszélyeztetettebb időszak a hétvége és az óvodai, iskolai szünetek időszaka, amikor az ingyenes étkeztetés nem áll rendelkezésükre. A Gyermekélelmezsi Alapítvány programjainak célja, hogy hazánkban ne csak a tanítási időszakban, hanem a hétvégéken, iskolai szünetekben is minden óvodás és általános iskolás gyermek rendszeresen táplálkozhasson.

Az idén 25 éves Cerbona számára ezek olyan célok, melyet mindig is teljes szívével képviselt, hiszen a márka negyed évszázada az egészségtudatos étkezés jegyében gyártja termékeit, - több százmillió müzliszeletet, müzlit, gabonapehelyhet. Velünk nőtt fel sok-sok lelkes fogyasztó, aki már gyermekkorában is Cerbona pelyhet reggelizett vagy Cerbona müzliszeletet vitt az iskolába, most pedig saját gyermekének is szívesen kínálja. A Cerbona márka sikerességét bizonyítja, hogy a hazai fogyasztók a müzli és müzliszelet szót meghallva először a Cerbona márkanévre gondolnak.

A Cerbona márka gyártója elkötelezett híve a fejlődésnek, így 2013-ban a márka 25. évfordulója alkalmából csomagolás megújításokkal, fogyasztói igények alapján kifejlesztett új termékekkel jelentkezik, úgy mint a Disney gabonapehely szeletek, a hozzáadott cukor nélküli Epres müzli, a csökkentett cukortartalmú Epres müzliszelet, a kiváló rostforrásként ismert Zabpehely.

Célunk továbbra is értékes alkotóelemekből készült egészséges ételeket gyártani minden korosztály számára.

 

Forrás: ÉlelmiszerOnline