Aquarius-Aqua: tiszta vizet és energiát öntenek a pohárba – USA és Kína után hamarosan Szaúd-Arábiában is

Minden jel arra mutat, hogy az Aquarius-Aqua a legesélyesebb arra, hogy a szaúdi állam stratégiai ásványvíz- és energiaital-beszállítója legyen.

A cégcsoport már Távol-Keletre is exportálja a környező országokon túl  természetes ásványvizét, így a távoli piacok meghódítása nem áll távol a magyar tulajdonú vállalatoktól. Energiaital területén pedig már több Közel-Keleti sikeres export üzletet tudhatnak magukénak, többek között ezáltal nyílik számukra lehetőség ebben a  szegmensben is a Királyság Partnerévé válni.

Ezt erősíti meg Dr. Faisal Mohamad Saud Abdulaziz herceg és üzlettársai 2014. szeptember 23-ai látogatása az albertirsai palackozó üzemben, mely nem csupán Közép-Kelet-Európában egyedülálló technológiájára és kapacitására lehet büszke, hanem a nem rég elnyert Élelmiszerbiztonsági díjára is. Mindezeknek, valamint a délutáni órákban bemutatott fejlesztési célokról és tervekről folytatott egyeztetéseknek köszönhetően, szándéknyilatkozatról tett tanúbizonyságot mindkét fél.

A cégcsoport 2013-ban meghaladta a 600 millió liter értékesítési volument, ásványvíz és energiaital szegmensben évek óta piacvezetők a gyártási volument tekintve. Ez annak is köszönhető, hogy a fogyasztók ugyanis egyre inkább szembesülnek azzal, illetve ráébrednek arra, amit a gyártó is törekszik átadni üzeneteiben, hogy az alacsonyabb árpont, nem egyenlő rosszabb minőséggel, sőt! Mindezt bizonyítja, hogy az elmúlt hetekben két internetes portálon is az albertirsai üzemből kikerülő vizet választottak a legfinomabbnak.  
Minőségirányítási tanúsítványaink mellett mindig megfelelnek a multinacionális vállalatok rendszeres, szigorú auditjainak. Mára több nemzetközi láncnak már külföldre is gyártanak szomjoltókat; így mondhatni, hogy a magyar vizek és üdítőitalok nagykövetei több környező országban is - és minden bizonnyal a jövőben Szaúd-Arábiában is.

 

Forrás: Termékmix