Az Auchan is behálózza a vásárlóit

Versenytársaihoz hasonlóan a francia üzletlánc is elindítja online szolgáltatását. A Napi.hu cikke.

Házhozszállításért felelős kiszolgálási munkatársat keresünk teljes és részmunkaidőben törökbálinti áruházunkba - ezzel igyekszik csábítani dolgozókat az Auchan online áruháza, a saját weboldalán és a Facebook-oldalán.

Ez most nem elsősorban a kiskereskedelemben kialakult munkaerőhiányról szól, hanem arra utal, hogy rövidesen tényleg megnyílik az Auchan online áruháza. A boltláncot az utóbbi hónapokban a Napi.hu rendszeresen faggatta arról, pontosan mikor indul a szolgáltatás, de konkrét időpontot nem mondtak. A portál úgy tudja, folyamatban van a tesztüzem, élesben pedig még az ősszel elindulhat a szolgáltatás.

Már régóta tervezik

A francia hátterű - Magyarországon összesen 19 hipermarketet működtető - kiskerlánc még a nyáron közölte, hogy várhatóan szeptemberben indul az online áruház, az indulás a jelek szerint csúszik, de a hirdetés alapján rövidesen várhatóan elindul. Kezdetben csak a fővárosban szállít majd házhoz az Auchan.

Az online áruház elindítását először 2014 végén, az Indexnek adott interjújában beszélt a társaság vezetője, Dominique Ducoux. Akkor azt mondta, hogy talán már 2015-ben elindulhat az online üzletág.

Jelenleg a legnagyobb áruházláncok közül a Tesco és a CBA működtett online áruházat, valamint a GRobynak is van ilyen szolgáltatása.

Ha tetszett a cikk, a Bukszát szeretheti a Facebookon is.

Forrás:

(http://www.elelmiszer.hu/auchan/cikk/az_auchan_is_behalozza_a_vasarloit?utm_source=newsletter&utm_medium=elelmiszer_online_napi_hirlevel&utm_campaign=17685)