Egyre színesebb a www.itthonalegjobb.hu

Csaknem 1000 szolgáltató regisztrált már a www.itthonalegjobb.hu-n, a magyar turisztikai szolgáltatók gyűjtőoldalán a program indulása óta eltelt bő egy hónapban. A főoldalon megjelenő négyzetekre felosztott Magyarország térkép – hasonlóan a hőtérképhez - annál színesebbé válik, minél több szolgáltató regisztrál az adott felületen.

Az idei, belföldi üdülést népszerűsítő mozgalom kiemelt eszköze a Magyar Termék Nonprofit Kft. által, az MT Zrt. szakmai együttműködésével készített Itthon a legjobb c. imázsfilm , amely június 2-án debütált a sajtó és a nagyközönség előtt. A nemzeti turisztikai marketingszervezet belföldi lakossági kampányaihoz szervesen illeszkedő négy és fél perces film az érzelmekre hat: Magyarország gyönyörű tájaira repíti az utazót, felelevenítve, mennyi felfedezésre váró kincset rejt hazánk.
Ehhez kapcsolódik a www.itthonalegjobb.hu weboldalon lévő közösségi aktivitás is, mellyel nem kevesebb a cél, mint a hazai turizmus népszerűsítésén keresztül a hazai turisztikai szolgáltatók és kereskedelmi partnereik pozícióinak erősítése. Változatlanul hangsúlyozva az üzenetet: ha teheti, válasszon magyar terméket és vegyen igénybe magyar szolgáltatást. A regisztráció az oldalra ingyenes.
Az oldal látogatottságának növelésére fotó- és videópályázatot indítottak, melynek nyereményei 21 db értékes belföldi wellnesshétvége.

Forrás: turizmus.com