Eladási csúcsokat döntenek a Wiesbauer-Dunahús új Griller variációi

A Wiesbauer-Dunahús Magyarország legnagyobb grillkolbászgyártói közé tartozik. Hogy a termékkínálat a vevők és a fogyasztók számára még vonzóbb legyen, a cég termékfelelősei úgy döntöttek, hogy új, Gönyűn fejlesztett és előállított grillkülönlegességeket hoznak a piacra. Ezeket az új termékeket Németországba és Ausztriába is exportálják. A fűszeresebb, testesebb grillerek kedvelői mostantól öt új ínycsiklandozó terméket találnak az élelmiszerboltok hűtőpolcain.

Az új grilltermékek előállítása során a válogatott minőségű sertéshúst darálják, füstölik és az eltarthatóság növelése érdekében hőkezelik. Ezáltal nem csak szebb, gusztusosabb külsőt, hanem intenzívebb, teljesebb ízt nyernek a termékek. Az elkészítés szintúgy lényeges része, a gondosan kiválasztott fűszerek használata. Az új termékek irányadó ízei: a sajtos, a BBQ, a borsos, a mézes-fokhagymás és a paprikás. A jelenleg előkészületben lévő, és jövőbeni fejlesztéseket továbbra is az ügyfelek és a fogyasztók kívánságaihoz igazítja a vállalat.

A Wiesbauer-Dunahús új Grillereit ízléses, 200 grammos vákuumcsomagolásban kínálják a Wiesbauer partnerei az üzletek hűtőpolcain. Az összekötött, négy darabból álló termék a csomagolásból kivéve egyben, vagy könnyen szétválasztva, egyesével grillezhető, illetve sütőben süthető.A csomagolás praktikus kialakításának köszönhetően a termék az áruházak hűtőpultjaiban is könnyen észrevehető. A díszcímke elhelyezése az átlátszó csomagoláson biztosítja, hogy a termék jól látható legyen.

Ezek a formabontó, kiváló minőségű, ízletes hússpecialitások különböző ízvilágban és dekoratív csomagolásban nem csak a grillszezonban döntenek majd eladási csúcsokat!

(Forrás: Trade Magazin)