Jó helyre került a 11 milliós fődíj

2013. január 16. - a dátum, mely két szerencsés fiatalnak megváltoztatta az életét. Ezen a napon történt meg ugyanis „A legnyerőbb magyar kollekció” elnevezésű nyereményjáték fődíjának sorsolása. A promóciót nyolc Magyar Termék Nonprofit Kft. tag – Cerbona, Detki Keksz, Forest-Papír, Házi Piros, Mary-ker, Pentafrost, Tatár Pékség és Univer – hirdette meg 2012. május 1 és december 31 között.

A játék során 245 matyó motívummal ellátott tányérkészlet és 35 garnitúra szintén matyó motívumú abrosz, szalvéta, kesztyű és étkészlet talált gazdára. A játék csúcspontja pedig a 11 millió Forintos fődíj volt, melyet egy hollóházi származású, Budapesten élő fiatal pár nyert meg, nem kis szerencsével. A hölgy egy matyó tányérkészletre pályázott, ezért küldte be a kódokat SMS-ben. Ám azt remélni sem merte, hogy a kódok közül az egyetlen, ki nem dobott példány a játék végén 11 millió Ft-hoz fogja juttatni.

A fiatalok nemrég végeztek az egyetemen. Az elmúlt év végén tartották meg az eljegyzésüket, s 2014-re tervezték az esküvőt, mondván, addigra összejön rá a keret. A keret most rendelkezésre áll, így bátran belevághatnak a nagy projektbe az idei évben. Sőt, még egy saját lakásra is be tudnak fizetni a fennmaradó összegből.

A fődíj ünnepélyes átadásán jelen volt Kecskeméti Attila, a játék résztvevőit tömörítő Magyar Termék Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója, Benedek Eszter a Kft. irodavezetője és Heltai Gábor a Házi Piros Paprika Kft. kereskedelmi igazgatója. Az igazgató úr külön gratulált a fiataloknak, ugyanis a nyertes kód a cég Házi Arany Grill fűszerkeverékéről származik.

A Magyar Termék Nonprofit Kft. ezúton köszöni mindazoknak, akik a játékban részt vettek. Ha valaki ezúttal nem nyert, ne csüggedjen, a szervezők a jövőben is sok meglepetést és értékes ajándékot tartogatnak a játékos kedvű vásárlóknak.

Ne feledje, a Magyar Termékekkel duplán nyerhet!