Kométa – Pannon Cycling együttműködés

A Kométa, olyan sportokat szeretne támogatni, melyek a versenysport mellett, sokak számára elérhető formában is megjelennek.

A Kométa az elmúlt években folyamatosan növelte minőségi húskészítményeinek értékesítését. 2017-ben évben, kiemelten magas, több mint 43 millárd forint forgalmat realizált.

Ennek köszönhetően mind CSR és mind egyedi támogatások szintjén a 2018-as évet pozitívan és lelkesen tudja indítani.Mivel a Kométa kiemelt figyelmet fordít a korszerű táplálkozás elősegítésére, ezért kizárólag minőségi alapanyagokat használ termékei gyártásához magyarországi feldolgozó üzemében. A fejlesztések eredményeként, a Kométa termékei kiválóan beilleszthetőek az egészséges, változatos és aktív sportos életmódot követők étrendjébe.

„Tavalyi évben futó eseményeken vettünk részt, melyeket már az idén is elkezdtünk és lelkesen folytatunk, de a 2018-as évben egy másik népszerű és közkedvelt sport mellé is álltunk, a Pannon Cycling bicikli versenycsapat támogatásával kívánjuk népszerűsíteni a két keréken való életmódot.” – mondta el a cég vezetője Giacomo Pedranzini. – A Kométa, mint felelős élelmiszeripari gyártó a helyes életmód elkötelezett támogatója. Nekünk nemcsak az íz a szenvedélyünk, hanem a jó táplálkozás elősegítése mellett, a sport, a mozgás, a helyes életmód is, hiszen a megfelelő táplálkozás mellett a sport az, amivel a legtöbbet tehetünk egészségünkért. Ebből az elköteleződésünkből kerültek kiválasztásra azon sportok, amelyek mögé álltunk.

A Kométa, mint vállalat, elsődleges céljául tűzte ki zászlajára a fiatal generáció aktív életmódra és helyes táplálkozásra való nevelését. A Pannon Cycling Team, Magyarország első és egyetlen 100%-ban magyar versenyzőkből álló kontinentális kerékpárcsapatának támogatása ezen elvek mentén került kiválasztásra. Büszkén áll ki a csapat mellett a Kaposváron egyik legtöbb magyar munkáltatót foglalkoztató vállalat.

(forrás: Élelmiszer Online)