Kormányzati elismerést kapott a Detki Keksz Kft.

A Díj a sikeres vállalkozásokért célja, hogy elismerje, ismertté tegye azokat a Magyarországon működő gazdasági társaságokat, amelyek hozzájárulnak hazánk gazdaságának növekedéséhez, és például szolgálnak sikeres vállalkozások megvalósításához.

A Díj a Nemzetgazdasági Minisztérium kezdeményezésére és szervezésében 2013 augusztusától három kategóriában havonta kerül átadásra. A hónap kis- és középvállalkozása díjazott kiválasztása során azok a vállalkozások részesülnek elismerésben, amelyek foglalkoztatottjainak száma nem csökkent, szigorú fizetési morállal bírnak, export- és vagy beszállítói tevékenységet folytatnak, innovációs tevékenységet végeznek, továbbá rugalmas foglalkoztatási formákat, munkaerő-piaci szempontból hátrányos helyzetű személyeket alkalmaznak.

E kategória idei májusi díjazottja a Detki Keksz Kft., amely immár 33 éve a hazai kekszpiac meghatározó szereplője. A díjat Pavlova Olga ügyvezető igazgató vette át Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől. Az ügyvezető asszony köszönőbeszédében hangsúlyozta, hogy a Detki Keksz Kft. fennállása óta arra törekedett, hogy minőségi termékekkel lássa el a fogyasztókat. A számos szakmai díj és pozitív fogyasztói visszajelzés mellett ez az elismerés is azt bizonyítja, hogy jó úton járnak, egyben köszönetét fejezte ki a cég minden dolgozójának, kiemelve, hogy a díj a közös munka eredménye.

Forrás:

(http://magyaridok.hu/gazdasag/sikeres-hazai-vallalatokat-jutalmazott-kormany-980521/)