Megteltek az éléskamrák, és gazdára lelt a 10.000.000 Ft-os fődíj

2011-ben nyolc hónapon át tartott a „Nyerje tele éléskamráját hazai kincsekkel” elnevezésű promóciós játék. A 10.000.000 Ft-os fődíj sorolása 2012. január 16-án közjegyző jelenlétében megtörtént.

Az elmúlt évben nyolc hónapon át tartott az a promóciós játék, melyet a Magyar Termék Kft. öt cége – Univer, Forest, Detki Keksz, Házi Arany és Tatár Pékség – szervezett „Nyerje tele éléskamráját hazai kincsekkel” elnevezéssel. A játék az évvégén lezárult, s a 10 000 000 Ft-os fődíj sorolása 2012. január 16-án közjegyző jelenlétében megtörtént.

Példaértékű kezdeményezés ez a cégek részéről, melynek nem titkolt célja, hogy felhívják a fogyasztók figyelmét a magyar termékek fontosságára, hangsúlyozva, hogy saját gazdaságunkat támogatjuk azáltal, ha hazai cégek, magyar alapanyagokból, itthoni munkaerő alkalmazásával előállított termékeit vásároljuk, fogyasztjuk, használjuk.

Ezúttal azonban duplán megérte magyar terméket vásárolni. A 2011-es év folyamán ugyanis összesen 245 db 25.000 Ft-os és 35 db 100.000 Ft-os ajándékcsomag került a szerencsés nyertesekhez, mely csomagok a fenti magyar cégek termékein túl számos hazai cikket tartalmaztak. Ezeknek a termékeknek javarésze nélkülözhetetlenek a háztartásban, de legalábbis jó, ha megtelik velük az éléskamra. 

A játék tetőpontját 2012. január 16-án érte el: a december 31-ig több, mint másfél millió SMS-t beküldők között kisorsolták a 10.000.000 Ft –os fődíjat! A díjat Dr. Gregus Péterné, váci lakos nyerte, aki még a díj átadásának pillanatában sem merte elhinni, hogy ekkora összeg került a számlájára. A 10.000.000 Ft-ot az Univer termékén, a Piros Aranyon található kód beküldésével nyerte meg. Az összeg épp a legjobbkor jött, hiszen segítséget jelent egy hitel rendezésében.

Akinek ezúttal nem sikerült nyerni, annak jó hírünk van. A cégek az idén újabb nagyszabású promócióval készülnek, mely sok-sok meglepetést, és még a 10 milliót is meghaladó álomnyereményt fog rejtegetni. Májustól figyeljék a honlapunkat és az Univer, Forest, Detki Keksz, Házi Arany, Tatár Pékség, Mary-Ker Pasta, Hajdúkert és Cerbona termékeit!

Nézze meg a fődíj átadásáról készített filmünket!