„Nyerő hazai termékek” promóció

Immár ötödik alkalommal, nyolc résztvevővel és több mint száz védjegyes-promóciós termékkel 2016. augusztus 15-én indult el és egészen 2016. december 15-ig tart a „Nyerő hazai termékek" országos közösségi promóció.

A résztvevő cégek valamennyien a „MAGYAR TERMÉK” Nonprofit Kft. védjegyhasználói: közösen szerveznek nyereményjátékot, hogy népszerűsítsék termékeiket, s hirdessék a hazai termékek vásárlásának fontosságát, előnyeit.

Az itthon készült védjegyes termékek megvásárlásával ezúttal nemcsak a hazai gazdaságot támogatják a vásárlók, hanem értékes nyereményekre is szert tehetnek. Minden 10. játékos egyedi „Magyar Termék” bevásárlótáskát nyer, illetve heti nyereményként 19 db Acer laptop talál gazdára. A végén pedig a résztvevők között kisorsolják a főnyereményt: 1 millió forintot.

A promóció sikerét a szervezők szerint az ellenőrzött, megbízható, védjegyes termékek, az értékes nyeremények, a folyamatos marketingtámogatás a négy hónap alatt, a feltűnő csomagolás közel nyolc millió terméken, és a korábbi három SMS nyereményjáték, valamint a 2015-ös, hasonló mechanizmusú promóció eredményessége garantálják.

A promócióban résztvevő cégek: Szegedi Paprika Házias Ízek konzervek, Detki édes és sós kekszek, Bábolna Bio Biostop és Protect rovarirtók, Szatmári Konzerv Rege befőttek és savanyúságok, Naponta Cerbona müzlik, Mary-Ker Pasta tészták, Koch's Torma termékek, Forest háztartási papírtermékek.

Részletek a www.magyartermeknyeremeny.hu oldalon.

Forrás:

http://www.elelmiszer.hu/magyar_termekek/cikk/nyero_hazai_termekek_promocio?utm_source=newsletter&utm_medium=elelmiszer_online_napi_hirlevel&utm_campaign=17349