Prémium termékkel erősít a Wiesbauer-Dunahús

Új, prémium kategóriás termékkel lépett piacra a Wies­bauer-Dunahús Kft., amely Magyar Termék védjegyhasználóként kiterjesztené a jelzést saját brand termékeire is. A változások jól illeszkednek a cég életébe, amelyet az elmúlt 25 évben a folyamatos fejlődés és bővülés jellemzi. Ennek egyik mérföldköve volt a Gönyűn húsz évvel ezelőtt épített üzem, amelyet öt évvel ezelőtt tovább bővítettek.

Az is kulcsfontosságúnak bizonyult, hogy a Wiesbauer-­Dunahús az elsők között kezdett szója-, laktóz- és gluténmentes termékeket gyártani, ezzel reagálva a változó fogyasztói igényekre, kiszolgálva a tudatosabb fogyasztókat.

A cég virsliket, grilltermékeket, felvágottakat, valamint általában vörösárukat, kolbászokat és sonkákat gyárt.

– Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország egyik legjelentősebb cége vagyunk virsli- és grilltermékfronton – mondta el lapunknak Kazai Zsolt. A cég értékesítési vezetője hozzátette: – Grilltermékeinkkel több mint 20 százalékos piaci részesedést értünk el az elmúlt években, Prémium Bécsi virslink piacvezető a szegmensében, Sacher virslink pedig egyedülálló a virslipiacon.

A céget a „Kicsi, de kiváló (klein aber fein)” szlogen jellemzi Kazai Zsolt szerint: Céljuk kompromisszummentesen minőségi termékeket gyártani, viszonylag szűk szortimenttel, de abban kiváló minőséget, kitűnő ár-érték arányban.

A Wiesbauer-Dunahús aktuális termékfejlesztése a Prémium Krakkói felvágott, amely natúr és borsos ízvilággal jelent meg nemrégiben a piacon. A válogatott sertés combhúsból készült, füstölt, sült húskészítmény a speciális hőkezelési folyamatnak köszönhetően nem szárad ki, szaftos marad.

A Wiesbauer-Dunahús Kft. a Magyar Termék védjegyhasználók táborát erősíti. Mint azt az értékesítési vezető elmondta, jelenleg csak az általuk kereskedelmi láncoknak gyártott saját márkás termékek esetében használják a védjegyeket, de tervezik kiterjeszteni azokat brand termékeikre is.

– Anyacégünk, a bécsi Wiesbauer nagy sikerrel használja a védjegy osztrák megfelelőjét, az AMA Gütesiegelt – tette hozzá Kazai Zsolt.

(Forrás: Trade Magazin)