Tudatosan salátázz!

A saláták önmagukban is nagyon finomak, de az eisberg régóta kereste a módját, hogy miképp tehetnék ezeket az ízeket természetesen kifinomultabbá. Így született meg a Tokaj Dressing termékcsalád, melynek alapját a tokaji borból készült borecet adja.

Az eisberg tisztában van az egészséges étkezés fontosságával, épp ezért folytatnak évek óta széleskörű edukációs tevékenységet, amelynek középpontjában a helyes étkezés, a mozgás fontosságának bemutatása áll. Ezen évek alatt azonban nem csak azt tapasztalhatták meg, hogy az egészség milyen nagy szerepet játszik az egyéni boldogság elérésében, de legalább ekkora örömet okozott, hogy ehhez a cég is hozzájárulhatunk a termékekkel. Bár a különböző saláták önmagukban is nagyon finomak, régóta keresték a módját, hogy miképp tehetnék ezeket az ízeket természetesen kifinomultabbá. Így született meg a Tokaj Dressing termékcsalád , melynek alapját a tokaji borból készült borecet adja.

A birsalmával, akár hogy is nézzük, méltatlanul bánik a magyar konyha. A birs azonban ezzel mit sem törődve, továbbra is a fanyarságával óhajt hódítani. Persze mindig vannak, akik nehezen adják a szívüket, de ha ezt az öntetet megkóstolják, garantáltan birsrajongóvá válnak. Az almaecet tökéletesen magába szívta a birs minden csodáját, hogy aztán a furmint borecettel és az almamusttal együtt a Tokaj Dressing termékcsalád talán legkülönlegesebb öntete szülessen meg.

Forrás: ÉlelmiszerOnline