ÚJABB ELISMERÉSEKKEL GAZDAGODOTT A DETKI KEKSZ KFT.

Az elmúlt egy-két év minden bizonnyal az egyik legjelentősebb állomásként szerepel majd a kekszeket és linzereket gyártó Detki Keksz Kft. történetében.

A cég mintegy 1,4 milliárd forint összértékű beruházást valósított meg, melynek keretében telephelybővítésre és a gyártói kapacitások jelentős növelésére került sor. Ezt a mérföldkőnek számító időszakot egy teljes arculatváltással tették még hangsúlyosabbá: változott a céglogó, a színvilág, a termékek csomagolása és sok esetben összetétele is.

A szakma is felfigyelt erre a fejlődésre és az elért eredményeket több elismeréssel is jutalmazta. A Pegazus Díj oklevelét a Kelet-Magyarország régió piacvezető kategóriában 5 legjobban teljesítő vállalatának egyikeként érdemelték ki. Nemzetközi szinten is sikerült helytállni: az Európai Üzleti Díj (EBA) "Év üzlete díj 0-25 millió EUR forgalmú cégeknél" kategóriában Nemzeti Bajnok címet szereztek. "Nagyon örülünk az elismeréseknek és bízunk benne, hogy ezek a díjak hozzájárulnak majd piaci pozíciónk erősítéséhez és nemzetközi piacaink bővítéséhez." - fogalmazott Pavlova Olga, a cég ügyvezetője.

Forrás: termékmix