Változások a Debrecen Csoport működésében

A Debreceni Csoport 2008-as megalakulása óta több expanziós időszakon, felvásárláson, gazdasági nehézségeken van túl, de mostanra joggal remélheti, hogy stabil jövő elé néz. A tavalyi évben befektetett energia a korábbiakhoz képest 30%-kal több eladott volumenben és a cég költséghatékony működésében tükröződik leginkább. Az új esztendő ismét változást hozott a cég életébe; 2014. január 1-jétől KAISER FOOD KFT. néven működik tovább.

A cég Magyarország meghatározó húsipari vállalkozásaként két húsüzemében Szolnokon és Békéscsabán készíti a Kaiser, Csabahús és Finonimo márkanévvel ellátott termékeket, a húskészítmények színes választékát felvonultatva. A tavalyi év a megújulás volt a cég életében; húsüzemeinek éves termelési mennyisége a válság ellené dinamikusan növekedett. „Az új esztendő ismét változást hozott cégünk életébe. A márkáinkkal egyetemben vállalatunk is megújult: 2014. január 1-jétől Kaiser Food Kft. néven működünk tovább, ezzel a Debrecen Csoport 5 éves története lezárult” – mondta Benedek László, a Kaiser Food Kft. ügyvezető igazgatója.

Forrás: kaiser.hu
Forrás: kaiser.hu



„Hisszük, hogy a korábban sikeresen bevezetett márkanévvel a hazai és az exportpiacokon még eredményesebbek lehetünk. Büszkék vagyunk a Csabai kolbász termékcsaládunk sikereire is, több BNV- és OMÉK nagydíj, Kiváló Magyar Élelmiszer és Magyar Termék Nagydíj, ezen felül a legnagyobb nemzetközi eredmény az OFJ eredetvédelem 2010-es elnyerésére. Sikerorientált cégként képesek vagyunk múltunkat tisztelve a jövőbe nézni, és a hagyományokhoz híven termékeinket olyan minőségben előállítani és értékesíteni, amellyel versenypozíciónkon javítva, vásárlóink megelégedettségét szolgáljuk” – tette hozzá az ügyvezető igazgató.

forrás: ÉlelmiszerOnline