HISZÜNK A MAGYAR TERMÉK KÖZÖSSÉG EREJÉBEN

A hazai termékek vásárlásával nem egyszerűen egy árut szerzünk be, vagy szolgáltatást veszünk igénybe, hanem egyúttal támogatjuk a közösségünket, kölcsönösen hozzájárulunk egymás boldogulásához, munkahelyeket védünk meg.

A "MAGYAR TERMÉK" Nonprofit Kft. 2006 óta elkötelezett abban, hogy tanúsító védjegyeivel segítse a hazai áruk könnyű és egyértelmű azonosíthatóságát, növelve ezzel a magyar termékek iránti keresletet. Büszkén mondhatjuk, hogy mára több száz vállalkozás több ezer terméke és szolgáltatása viseli védjegyeink valamelyikét.

Fogyasztói kutatások eredményei alapján a Magyar Termék védjegyek hazánk legismertebb eredet tanúsító védjegyei, támogatott ismertségük a fogyasztók körében 95,7%, a vásárlók 71,3%-a pedig a megbízható eredettel azonosítja. A fogyasztók 45%-a a hazai szót a biztonsággal és a megbízható magyar gyártóktól érkező termékekkel azonosítja. Az eredmények azt mutatják, hogy nő a magyar termékek iránti tudatosság, a vásárlók kifejezetten keresik és támogatják a hazai termékeket. Ezenfelül a vásárlók magasabb árat is hajlandók fizetni a hazai árukért a külföldivel szemben, ha azokat a Magyar Termék védjegy igazolja.

A Magyar Termék védjegyrendszer független szakértői vizsgálattal garantálja a követelményeknek való megfelelést, és a gyártók kedvező belépési költségek mellett tanúsíttathatják termékeiket. A védjegyhasználati licencdíj a gyártó cég teljes nettó árbevételének nagyságától függően, félévente fizetendő sávosan megállapított érték.

A Magyar Termék védjegyek mögött egy élénk üzleti közösség áll, ahol a csatlakozó vállalkozások széleskörű támogatást élveznek. Hatékony és kedvezményes nyereményjátékokat, üzletlánci megjelenéseket és akciókat, valamint jelentős marketing és PR-támogatást kínálunk védjegyhasználóinknak.

A Magyar Termék a siker védjegye. Legyen részese!