AGÓRA - INNOVÁCIÓ ÉS FENNTARTHATÓSÁG AZ FMCG PIACON

Innováció és fenntarthatóság az FMCG piacon című rendezvényünk a beruházásokat állítja a középpontba, az eddigi fejlesztések sikerét és a jövőben szükséges lépések számbavételét, illetve a most nagyon aktuális fenntarthatóság témakörét.

Helyszín: Korda filmpark, Etyek

Program:

13:00 – 14:00 Érkezés, regisztráció, stúdiótúra, kávé és büfé 

13:15 – 14:00 Exkluzív díszlettúra

A vendégeinknek lehetősége nyílik a filmstúdió területén található középkori díszlet megtekintésére egy rövid séta keretében. A komplexum területén csak csoportosan, kísérővel lehet mozogni, ezért a később érkezők nem tudnak részt venni ezen a programon. 

14:00 – 14:05 Köszöntő - Háziasszony: Benedek Eszter 

14:05 – 14:15 Zsigó Róbert élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár megnyitó beszéde 

14:15 – 14:30 Új támogatási lehetőségek a közeljövőben, várható változások az elkövetkező években - Andorka Miklós (MAPI Magyar Fejlesztési Iroda Zrt. stratégiai igazgatója) 

14:30 – 14:45 Támogatások és hatékonyság az élelmiszeriparban – ki tudunk-e törni a közepes fejlettség csapdájából? - Fazakas Péter (Takarékbank agrár elemzési vezetője) 

14:45 – 15:00 A Barkastól a világpiacig – mihez kellenek a nemzeti beruházási támogatások? - Bárány László (Master Good Kft. tulajdonos ügyvezető igazgatója) 

15:00 – 15:15 Innováció, versenyképesség, növekedés - Példák a hazai élelmiszeriparból -  Kiss János József (Glósz és Társa Pénzügyi Tanácsadó Iroda innovációs és iparjogvédelmi szakmérnöke)

15:15 – 15:30 Nagy ugrás folyamatos fejlesztési támogatásokkal - Koósa Péter (Detki Keksz Kft. ügyvezető igazgatója) 

15:30 – 15:45 Innováció és fenntarthatóság a Coop üzletláncnál -  Tóth Géza (CO-OP Hungary Zrt. vezérigazgatója)

Kávészünet, falatkák (30 perc)

16:15 – 16:45 Hogyan élhetünk harmóniában a környezetünkkel? - Kassai Lajos (a hungarikumnak minősített lovasíjász módszer alapítója, a Kassai Völgy működtetője)

16:45 – 17:00 Megéri környezetbarátnak lenni? – a „zöldség”, mint vásárlásmotiváló tényező - Földvári Andrea (GfK Hungária senior tanácsadója)

17:00 – 17:10 A Magyar Termék többet ad: Kiváló Termék és Ökologikus Termék - Benedek Eszter (Magyar Termék Nonprofit Kft. ügyvezetője)

17:10 – 17:25 A világ első újrahasznosított tisztítószere Magyarországról - Vass Zoltán (reNEW Technologies üzletfejlesztési vezetője)

17:25 – 17:55 Hogyan egyeztethetők össze a fogyasztói, termékbiztonsági, ökológiai és üzleti elvárások? Bio-Fungi (Mutsy Árpád ügyvezető), Magyar Piszke Papír (Kecskeméti Attila értékesítési és marketing vezető), NÉBIH (Dr. Kasza Gyula osztályvezető), SPAR (Heiszler Gabriella ügyvezető igazgató)

18:00 – Vacsora

Szekszárdi borászok borkóstolója az ERSTE Bank támogatásával 

Kötetlen beszélgetés, networking

18:30 – Egy csepp Hollywood az Agórán

Interaktív túra a látogatóközpontban, ahol a vendégek bepillantást kapnak a filmipar kulisszatitkaiba, és át is élhetik a rendező, az operatőr vagy éppen a kaszkadőrök munkáját. Felejthetetlen élmény, egy csepp Hollywood vár a rendezvény keretén belül!

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

PARKOLÁS: Érkezéskor a bejárat előtti parkolóhelyet lehet használni, a filmstúdióban forgatás zajlik, ezért idegen autóval nem lehet behajtani. A regisztráció a bejáratnál lévő portán történik. Csak olyan vendég léphet be a filmstúdió területére, aki előzetesen regisztrálta magát a rendezvényre.