MAGYAR KINCSEK PROGRAMSOROZAT 1. ÁLLOMÁSA

Új eseménysorozatot indítottunk - Magyar Kincsek néven szervezünk túrákat. Ezeken kiemelkedő hazai kulturális, természeti, történelmi értékeket mutatunk meg az érdeklődőknek.

Az egynapos programokon egy-egy régió kincseiből válogatunk, ezek között van olyan lélegzetelállító helyszín, amelyet még a szomszéd településen élők közül is kevesen tudnak, más esetben pedig például egy híres épület ismeretlen részébe kalauzolunk el a velünk tartó partnereket, illetve mindazokat, akiknek az érdeklődését fel akarjuk kelteni a Magyar Termék védjegyekben rejlő lehetőségekre.

Az új kezdeményezéssel túl akarunk lépni a szokásos ügyfélrendezvényeken, és fel akarjuk hívni arra a figyelmet, hogy sok olyan „Magyar Kincs” van, amely érdemes arra, hogy szélesebb körben is megismerjék, csak meg kell találni és népszerűvé kell tenni őket. Másfelől pedig még a legismertebb „Magyar Kincseknek” is vannak olyan értékeik, amelyek bemutatásával növelhető a vonzerejük.

Véleményünk szerint így kapcsolódik a Magyar Kincsek programsorozathoz a Magyar Termék tanúsító védjegy, hiszen ennek is az a célja, hogy a megbízható hazai termékeket és szolgáltatásokat megmutassa és népszerűbbé tegye a vásárlók körében. Védjegyhasználóink között nagy, ismert márkák ugyanúgy megtalálhatók, mint kisebb, de ugyancsak megbízható hazai termékek. Előbbieknek a tanúsító védjegy megerősítést ad, utóbbiak pedig az emblémával bekerülhetnek egy olyan márkacsapatba, amelybe csupán a saját marketinglehetőségeik révén nehezen tudnának.

Magyar Kincsek nyitórendezvényünkön a saját környékünkre kalauzoltuk el a partnereinket, úgy megmutatva az esztergomi bazilikát, ahogyan azt csak kevesen láthatják, valamint a Gerecse hegység szívében egy olyan ámulatba ejtő kőfejtőbe vittük el az érdeklődőket, amelyet még a helyiek közül is csak kevesen ismernek.

A Magyar Kincsek eseménysorozat következő állomásainak kiválasztásában számítunk a védjegyhasználóink javaslataira is, hiszen a helyben élők tudják a legjobban, hogy a környékük milyen kincseket rejt.