MAGYAR KINCSEK PROGRAMSOROZAT 9. ÁLLOMÁSA

A honfoglalástól a csillagokig a Zselicben partnertalálkozó

Köszönjük, hogy velünk tartottál partnertalálkozónkon, és részt vettél a Magyar Kincsek sorozatunk IX. állomásán, Zselic és környékén. Szívből reméljük, hogy most is sikerült tartalmas programot összeállítani, amelyet követően kellemes élményekkel és jó emlékekkel tértél haza.

A védjegyhasználó csapatunkkal elsőként egy rendhagyó és élő történelemórán vettünk részt, amelynek keretében Kassai Lajos íjkészítő mester izgalmas lovasíjász bemutatóját nézhettük meg, ezek után egy különleges beszélgetésnek voltunk részesei.  A továbbiakban a Villabogart Festetics-Inkey Kastélykertben a bográcsos vadpörkölt ebédet követően egy Segway túra következett, mely reményeink szerint egy emlékezetes túra volt mindenki számára.

Délután védjegyhasználónk, a Kisgazda Bt. mutatkozott be, aki körbevezetett bennünket a kaposszekcsői orchidea- és bioenergia farmon is, amely különleges élménynek bizonyult. A szépségek sora nem ért véget ezután sem, hiszen a Zselicvölgy szabadidőparkban felszolgált vacsoránk után a rossz időjárás miatt, a Zselici Csillagparkban, éjszakába nyúlóan megtekinthettük a planetárium csillagos égboltját. 

Reményünk, hogy jól éreztétek magatokat, egybecseng eddigi visszajelzéseitekkel is. Most, hogy a nyár lassan elmúlik, ismét a munkába vetjük magunkat, és az események újra intenzívebbek lesznek. A Magyar Kincsek sorozat természetesen folytatódik, hamarosan megtudjátok, hová vezet az következő túránk!