Magyar Termék AGÓRA születésnap
Nagy örömünkre ismét offline Agóra konferenciát tarthattunk, ahol a szakmai program mellett átadtuk a Magyar Termék díjakat is azoknak, akik az elmúlt 15 évben a legtöbbet tették a védjegyeink és a hazai áruk népszerűsítésért. A születésnapunkat tánccal is megünnepeltük, és a kulináris ínyencségekről sem feledkeztünk meg. Az ünnepi vacsora után pedig együtt bulizhattunk, amíg csak bírtuk.
PROGRAM
16.00-16.10 Megnyitó, köszöntő
Bognár Lajos, az Agrárminisztérium helyettes államtitkára
16.10-16.20 Tengernyi forrás áramlik az élelmiszergazdaságba. Mit főzünk belőle?
Hollósi Dávid, a Takarékbank Agrár üzletágának ügyvezető igazgatója
16:20-16:25 A szellemi vagyon kiemelkedő szerepe az élelmiszeripar versenyképességében
Kiss János József, a Glósz és Társa System üzletágvezetője
16.25-16.35 Hány évet változtak egy járványév alatt a vásárlói szokások a bolti adatok
Kurucz Péter, a NielsenIQ kereskedői kapcsolatok igazgatója
16.35-16.45 Hogyan válasszunk a tengernyi gasztro influenszerből?
Knapcsek Katalin és Csuhai Viktória, a KNK PR & Média ügyvezető igazgatója és digitális üzletágigazgatója
16.45-16.55 Mitől jó egy televíziós főzőműsor, és hogyan lehet megjelenni benne?
Zsikó Henrietta – TV2 Média Csoport értékesítési igazgatóság
16.55-17.05 Mi a jó recept a gasztromédiához?
Pataki Nóra, a Mindmegette.hu főszerkesztője
17.05-17.15 A bűvös kétszáz közelében a Magyar Termék
Benedek Eszter, a MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. ügyvezetője
17.15-17.30 Szusszanásnyi szünet Bősz Adrián, a Vesztergombi és a Mészáros pincészetek szekszárdi boraival, valamint a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat kistermelőinek ínyencségeivel
17.30-18.00 Magyar Termék díjak átadása
18.00-18.20 Gyulai 2in1, avagy az értve kóstolás élménye
Fabulya Attila, a Gyulai Pálinkamanufaktúra nagymestere és Gila Éva, a Gyulahús marketing vezetője
18.20-18.40 Fricska táncegyüttes
18.40-19.40 Svédasztalos vacsora és a születésnapi torta felvágása
19.40- A vacsorát követően zenés születésnapi buli kifulladásig