Magyar Termék AGÓRA születésnap

Nagy örömünkre ismét offline Agóra konferenciát tarthattunk, ahol a szakmai program mellett átadtuk a Magyar Termék díjakat is azoknak, akik az elmúlt 15 évben a legtöbbet tették a védjegyeink és a hazai áruk népszerűsítésért. A születésnapunkat tánccal is megünnepeltük, és a kulináris ínyencségekről sem feledkeztünk meg. Az ünnepi vacsora után pedig együtt bulizhattunk, amíg csak bírtuk.

PROGRAM

16.00-16.10 Megnyitó, köszöntő

Bognár Lajos, az Agrárminisztérium helyettes államtitkára

16.10-16.20 Tengernyi forrás áramlik az élelmiszergazdaságba. Mit főzünk belőle?

Hollósi Dávid, a Takarékbank Agrár üzletágának ügyvezető igazgatója

16:20-16:25 A szellemi vagyon kiemelkedő szerepe az élelmiszeripar versenyképességében

Kiss János József, a Glósz és Társa System üzletágvezetője

16.25-16.35 Hány évet változtak egy járványév alatt a vásárlói szokások a bolti adatok

alapján?

Kurucz Péter, a NielsenIQ kereskedői kapcsolatok igazgatója

16.35-16.45 Hogyan válasszunk a tengernyi gasztro influenszerből?

Knapcsek Katalin és Csuhai Viktória, a KNK PR & Média ügyvezető igazgatója és digitális üzletágigazgatója

16.45-16.55 Mitől jó egy televíziós főzőműsor, és hogyan lehet megjelenni benne?

Zsikó Henrietta – TV2 Média Csoport értékesítési igazgatóság

16.55-17.05 Mi a jó recept a gasztromédiához?

Pataki Nóra, a Mindmegette.hu főszerkesztője

17.05-17.15 A bűvös kétszáz közelében a Magyar Termék

Benedek Eszter, a MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. ügyvezetője

17.15-17.30 Szusszanásnyi szünet Bősz Adrián, a Vesztergombi és a Mészáros pincészetek szekszárdi boraival, valamint a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat kistermelőinek ínyencségeivel

17.30-18.00 Magyar Termék díjak átadása

18.00-18.20 Gyulai 2in1, avagy az értve kóstolás élménye

Fabulya Attila, a Gyulai Pálinkamanufaktúra nagymestere és Gila Éva, a Gyulahús marketing vezetője

18.20-18.40 Fricska táncegyüttes

18.40-19.40 Svédasztalos vacsora és a születésnapi torta felvágása

19.40- A vacsorát követően zenés születésnapi buli kifulladásig