MAGYAR TERMÉK ÜZLETI REGGELI

Ismerd meg, mire képes ma a táplálkozástudomány, és hogyan tudod kiemelni kiváló, környezettudatos termékeidet a kínálatból!

A ma Forma-1-es versenyautóiban alkalmazott technika holnap a mi kocsijainknak szériafelszerelés lesz. Ugyanez történik a táplálkozásunkban is. Amit ma az élsportolók alkalmaznak, az holnap a mindennapi étrendünk, ételeink részévé válhat. Hogyan használják a táplálkozástudomány eredményeit az élsportban, mi kerülhet ezek közül a bolti termékekbe, a mi asztalunkra? Erről tartott előadást Szász Máté biológus, a Hosszú Katinka felkészülését is segítő Scitec Institute Sport­ és Táplálkozástudományi Intézet sporttáplálkozási vezetője.

Benedek Eszter, a MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. ügyvezetője a Kiváló Termék és ZÖLD védjegyek nyújtotta előnyöket mutatta be, amelyekkel a gyártók megkülönböztethetővé és egyedivé tehetik a kiemelkedő és környezetbarát termékeiket.

 

PROGRAM letölthető előadásokkal:

Nem elég kiválónak lenni, annak is kell látszani
Benedek Eszter, MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. ügyvezetője

Kiváló Termék és ZÖLD védjegyek kommunikációs kampány
Knapcsek Katalin, KNK PR & Média Kft. ügyvezetője

A bajnokok étrendje – megvalósuló sci-fi a táplálkozástudományban
Szász Máté, Scitec Institute Sport­ és Táplálkozástudományi Intézet sporttáplálkozási vezetője