MEGHÍVÓ - ONLINE MARKETING WORKSHOP-GYAKORLATI NAP

Tovább folytatva tematikus rendezvénysorozatunkat, ezúttal - a korábban megszerzett elméleti online marketing alapokra építve - gyakorlati napot tartunk. Szakmai partnereink a WebMa és CEMP biztosítják a komplex tudás megszerzését.


Téma: Online marketing workshop – gyakorlati nap
Időpont: 2016. május 06. péntek 10:00-14:00
Regisztráció: 9:30-tól
Helyszín: Google GRUND (1082 Budapest, Nagytemplom utca 30.)

Megközelítés: a csatolt térképen látható a Grund alaprajza (a Grund egy több egységből álló hely, az utcáról betérve először egy játszótér van, azon áthaladva egy pub/étterem/kerthelyiség és legbelül van maga a Google Ground, ami a tréning helyszíne)
Parkolási lehetőség: környező utcák vagy Corvin Parkolóház
A tréning díja: védjegyhasználóinknak INGYENES, de előzetes regisztrációhoz kötött
Jelentkezési határidő: április 26. kedd

JELENTKEZEM

●    Hamarosan ki fogunk küldeni téma és probléma javaslatokat, amelyekből a résztvevők visszajelzései alapján választjuk ki a végleges programba bekerülőket.
 

Miről szól?
●    A korábban elméletben megtanult AdWords, Analytics és stratégiai online marketing tudás gyakorlati alkalmazása
●    Előzetesen kiküldött kérdőív alapján konkrét kérdéscsoportokra gyakorlati megoldási példák, javaslatok közös feldolgozása workshop keretében
●    Új hirdetési lehetőségek megismerése a CEMP Portfólióján belül (a CEMP kiadványai között található az index.hu, femina.hu, divany.hu, velvet.hu, totalcar.hu, napi.hu, portfolio.hu, stb.)


Kinek?
●    minden marketing vezetőnek, menedzsernek, aki úgy gondolja, hogy fontos az online marketing és szeretné jobban megismerni a lehetőségeket

Szükséges tudásszint
●    A workshop-on bárki részt vehet, de szükséges az online alapkifejezések ismerete (a decemberi ill. februári Webma tréning résztvevői már megkapták az alapozást a workshophoz)
Összefoglalók a korábbi tréningekről:
http://amagyartermek.hu/szakmai-oldalak/rendezvenyek/2015-12-03-online-marketing-trening/12
http://amagyartermek.hu/szakmai-oldalak/rendezvenyek/2016-02-25-online-marketing-trening-folytatas/13

 

Várjuk jelentkezéseteket!