Rapid Randival erősített az igazit kereső kampány - Mammut I, Cinema City VIP mozi

Sokat ígérő új formában tartotta meg szokásos évindító marketingfórumát a Magyar Termék Nonprofit Kft: egy fővárosi multiplex moziba Rapid Randira invitálta védjegyhasználóit. A szakmai eseményen minden gyártó megtalálhatta a számára hasznos marketing aktivitást.

IDŐPONT: 2022. február 10.,10.00-13.00
HELYSZÍN: Mammut bevásárló- és szórakoztatóközpont, Budapest, Széna tér (Mammut I, Cinema City mozi, VIP terem, II. emelet)

Benedek Eszter, a Magyar Termék Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta: „minden körülmény adott volt a Rapid Randira: megszületett A hazai az igazi szlogennel elindított februári integrált kampányunk reklámfilmjei; ezek egyenesen mozivászon után kiáltottak, és ráadásul a közelgő Valentin-nap is randihangulatot teremtett. A találkozó pedig remek lehetőséget kínált a tervezett éves kereskedelmi és marketingaktivitásaink bemutatására, és személyes megbeszélésekre, egyeztetésekre a partnereinkkel”.

A 2022-es év kampányának koncepciója: ha igazi, hazai termelésből származó árukat keresünk, azokat a Magyar Termék védjegyekről ismerhetjük fel. Ezt azért fontos nyomatékosítani, mert a fogyasztók, miközben az „igazit” keresik, sokszor szembesülnek a kínálat zavarba ejtő bőségével. A Magyar Termék által ellenőrzött védjegyes termékek hazai eredetét és megbízhatóságát független szervezet tanúsítja, ezáltal a fogyasztók 100 százalékban megbízható terméket vehetnek le a polcokról, vagyis megtalálták az igazit. Erről szólnak a levetített imázsfilmek is, és ezt az üzenetet közvetítik a további aktivitásaink is – tette hozzá Benedek Eszter.

 

PROGRAM

9.40 – 10.00 Érkezés, regisztráció

10.00 – 10.35 Hogyan találjuk meg az Igazit? Ismerkedés 2022-es marketing tervünkkel.
Benedek Eszter – ügyvezető

10.35 – 10.50 Az üzleti párválasztás – a kapcsolatteremtés titkai.
Nyíri Zoltán – szervezetfejlesztő tréner

11.00 – 12.15 Rapid Randi a magyar termékekkel – marketinges egyeztetések kezdőknek és haladóknak.

11.30 – 12.45 Ebéd a Cinema City VIP lobbyban