SZÍVÜGYÜNK A MAGYAR TERMÉK - FILMFORGATÁS

2016. év végére elkészül egy közösségi élményen, tömegből kialakított vizuális elemeken alapuló Magyar Termék image film, a kb. 1 perces film fő üzenete: Magyar Termék a Szívügyünk! Terjesztése elsősorban online platformon történik. A film központi elemét képzi a 2017-es kommunikációnak.

Ennek érdekében most együtt tettünk a közös ügyért a Várkert Bazárban 2016.11.11-én. Valamennyi partnerünk, védjegyhasználónk és Facebook követőnk segítségével, jó hangulatban töltöttünk egy pénteki napot, ahol kisfilmünk sikeres elkészüléséért mozogtunk együtt, egy profi stáb útmutatásainak megfelelően.
Velünk tartott a humorista Kiss Ádám, sokak kedvence Caramel, és egy csodás magyar együttes, a Republic is.

 

 

Örülünk neki, hogy Partnereink felajánlásainak köszönhetően egész napra el voltunk látva finom ételekkel és forró itallal. A Soós Tészta Kft. fenséges tésztaételeivel, a Kaiser Food Kft., a CERES Zrt. és a Sofidel Hungary Kft. az ínycsiklandozó szendvicsekhez valókkal, a Detki Keksz Kft. finom ropogtatnivalókkal, a Herbária Zrt. forró gyümölcsteáival, a Nagy és Fia Kft. pedig mézeivel járult hozzá a sikerhez.

"Szívügyünk a Magyar Termék"

 

MÉG TÖBB KÉP