RENDEZVÉNYEK

MAGYAR KINCSEK PROGRAMSOROZATUNK 14. ÁLLOMÁSA

Partnertalálkozónk a Palócföld csodáit mutattuk meg vendégeinknek.

EDUTIME üzleti reggeli I.

A jelenlegi gazdasági környezetben a tudatos, szakmai döntések támogatják a leginkább a fejlődést, ezért a Magyar Termék Nonprofit Kft. 2023-ban üzleti reggeli sorozatot indít EDUTIME néven. Célunk az, hogy segítsük a közösségben a tudásátadást, best practice-ek megosztását, helyet adjunk olyan előadásoknak és beszélgetéseknek, amelyek segítik a gyártókat piaci tevékenységükben.

Magyar Termék Marketing Workshop

„Vedd a hazait! Védd a hazait!” 2023-ban ÚJRA
Mutassuk meg, hogy az „összefogunk-összetartozunk” érzés képes segíteni, valódi cselekvésre ösztönözni!
Megtartottuk évindító marketing workshopunkat, tervezz velünk!

MAGYAR KINCSEK PROGRAMSOROZATUNK 13. ÁLLOMÁSA

Partnertalálkozónk 13. állomásán Szerencs és környékére invitáltuk vendégeinket.

HAZAI SZÉPSÉGEK, HAZAI ÉRTÉKEK

A Magyar Termék Nonprofit Kft. a Rossmann Magyarország Kft. közreműködésével olyan üzleti délutánt szervezett, ahol bemutatkoztak a hazai szépségmárkák.
A szakmai beszámolók és izgalmas kerekasztal-beszélgetés mellett professzionális szakemberek javaslatai és tanácsai által ismerhettük meg, hogy milyen a számunkra ideális smink, ruha és szín – azaz miben áll a tökéletes megjelenés titka.

EGY LÉPÉSSEL MÁSOK ELŐTT – IRÁNYTŰ A LEGAKTUÁLISABB GAZDASÁGI KÉRDÉSEK ÚTVESZTŐJÉBEN

Az elmúlt hónapokban igen jelentős változások zajlottak a világgazdaságban, amely alól a magyar vállalatok sem húzhatják ki magukat. Az infláció nagyon régen látott szintekre kúszott föl, az energiaárak tetemesen megemelkedtek, és számos olyan fenntarthatósági kérdés áll előttünk, amely nem csak a távoli jövőben, de már az évtized közepén minden élelmiszeripari társaság életét komolyan befolyásolja. A nyolcadik Agóra konferenciánk ezeket a legaktuálisabb kihívásokat helyezte a fókuszba és vizsgálta meg.