RENDEZVÉNYEK

Magyar Termék AGÓRA születésnap

Nagy örömünkre ismét offline Agóra konferenciát tarthattunk, ahol a szakmai program mellett átadtuk a Magyar Termék díjakat is azoknak, akik az elmúlt 15 évben a legtöbbet tették a védjegyeink és a hazai áruk népszerűsítésért. A születésnapunkat tánccal is megünnepeltük, és a kulináris ínyencségekről sem feledkeztünk meg. Az ünnepi vacsora után pedig együtt bulizhattunk, amíg csak bírtuk.

MAGYAR KINCSEK PROGRAMSOROZAT 11. ÁLLOMÁSA

A partnertalálkozónk 11., állomásán Veszprém és Balaton környékére invitáltuk vendégeinket.

Agóra - Lépj ki a dobozból!

Azokat az ötleteket a legnehezebb megvalósítani, amelyek ellenkeznek a hagyományos nézetekkel, de gyakran éppen ezek vezetnek a legnagyobb sikerekhez. Ha Karikó Katalin a kudarcok és elutasítások ellenére évtizedeken át nem hitt volna az RNS hírvivőjének hatásában, ma nem lenne erre épülő vakcinánk a koronavírus ellen. A májusi Agóra konferencia arra mutatott példákat, hogyan lehet a megszokottól teljesen elütő ötleteket sikerre vinni az üzleti életben.

Marketing fórum GoToMeeting online platform - 2021.02.17

A tavalyi év megmutatta, mekkora erő rejlik az összefogásban: mozgósítani tudtuk a piaci szereplőket, 30 vállalat csatlakozott a védjegyhasználói közösséghez és még ennél is többen a #veddahazait mozgalomhoz.

SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ 2020.11.04.

A Magyar Termék Nonprofit Kft. „Vedd a hazait! Védd a hazait!” mozgalmának őszi kampányát bemutató offline-online sajtótájékoztatót tart, amelyen az újságírók és a partnerek nemcsak a helyszínen vehetnek részt, hanem bekapcsolódhatnak online módon is.

Marketing fórum Zoom online platform - 2020.10.14

Marketing fórumunkon idén is a kedvezményes közösségi aktivitások bemutatása állt a fókuszban.