RENDEZVÉNYEK

Intenzív integrált kampány az igazi hazaiért

„A hazai az igazi” a szlogenje a Magyar Termék Nonprofit Kft. 2022. évi kampánysorozatának. Célja, hogy a hazai eredetű, ellenőrzött, megbízható termékekről szóló üzenetet eljuttassa a fogyasztók mind szélesebb köréhez, ezzel is segítve őket a tudatos vásárlásban. A legfrissebb statisztikák szerint több mint 210 cég közel 5000 terméke jogosult a Magyar Termék védjegyek használatára.

Rapid Randival erősített az igazit kereső kampány - Mammut I, Cinema City VIP mozi

Sokat ígérő új formában tartotta meg szokásos évindító marketingfórumát a Magyar Termék Nonprofit Kft: egy fővárosi multiplex moziba Rapid Randira invitálta védjegyhasználóit. A szakmai eseményen minden gyártó megtalálhatta a számára hasznos marketing aktivitást.

Őszi Marketing Fórum - Kecskemét

Hagyományos őszi marketing fórumunkon bemutattuk a 2022-es kedvezményes közösségi aktivitásokat, hogy a Magyar Termék promóciók is helyet kapjanak a védjegyhasználók jövő évi egyéni terveiben. Marketing bizottsági csapatunk szakértő kollégáival és ügynökségi partnereinkkel ismertettük nektek a már jól működő AP kódos promóciókat új köntösbe öltöztetve és természetesen újdonságokkal is készülünk.

STRAND Fesztivál - Augusztus 18-22.

A Hazai Termékek Hónapja kampány keretén belül lehetőségünk nyílt a STRAND Fesztiválra kitelepülni, melyet 2021-ben Balatonvilágoson, a Club Aliga területén szerveztek meg. Több nemzetközi sztár, illetve a hazai kínálat terén a teljesség igénye jellemezte a fesztivált.

Magyar Termék AGÓRA születésnap

Nagy örömünkre ismét offline Agóra konferenciát tarthattunk, ahol a szakmai program mellett átadtuk a Magyar Termék díjakat is azoknak, akik az elmúlt 15 évben a legtöbbet tették a védjegyeink és a hazai áruk népszerűsítésért. A születésnapunkat tánccal is megünnepeltük, és a kulináris ínyencségekről sem feledkeztünk meg. Az ünnepi vacsora után pedig együtt bulizhattunk, amíg csak bírtuk.

MAGYAR KINCSEK PROGRAMSOROZAT 11. ÁLLOMÁSA

A partnertalálkozónk 11., állomásán Veszprém és Balaton környékére invitáltuk vendégeinket.