Vedd a hazait! Védd a hazait!

A Magyar Termék Nonprofit Kft. kampányt indított "Vedd a hazait! Védd a hazait!" címmel annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet arra, mennyire fontos most egymás segítése, a hazai termékek vásárlása.

Kezdeményezésünk pozitív fogadtatásra talált, sok cég és magánszemély használja már a #veddahazait képkeretet a Facebook profilképén, és vannak olyan védjegyhasználóink, akik a reklámanyagaikban is szerepeltetik a mozgalom logóját és üzenetét.

Magánszemélyként örülünk, hogy csatlakozol a kampányhoz. Használd a #veddahazait képkeretet a Facebook profilképeden. Beállításhoz segítséget az alábbi linken találsz.

Amennyiben partnerünkként kommunikációs és marketing anyagaidban szeretnéd használni a kampány kreatív elemeit, szívesen rendelkezésedre bocsátjuk azokat.

Keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken:
Beck Gabriella
email: iroda@amagyartermek.hu

A kampány folytatásaként #veddamagyart tartalmakat töltünk fel a Magyar a nyerő Facebook oldalunkra.
Elindítottuk 3 hónapos Youtube kampányunkat a Válaszd a hazait! kisfilmünk népszerűsítésére, szintén a #veddahazait szlogen használatával.

A kampány elemei a "MAGYAR TERMÉK" Nonprofit Kft. kizárólagos tulajdonát képezi, azok csak a "MAGYAR TERMÉK" Nonprofit Kft. írásbeli engedélyével használhatók fel és adhatók át harmadik félnek!

Arculati látványtervek