Magyar Termék védjegyek

A "MAGYAR TERMÉK" Nonprofit Kft. 2006 óta elkötelezett abban, hogy tanúsító védjegyeivel segítse a hazai áruk könnyű és egyértelmű azonosíthatóságát, növelve ezzel a magyar termékek iránti keresletet. Büszkén mondhatjuk, hogy mára több száz vállalkozás több ezer terméke és szolgáltatása viseli védjegyeink valamelyikét.

VÉDJEGYES TERMÉKEK

Magyar Szolgáltatás védjegy

75%-nál magasabb magyar hozzáadott értékű szolgáltatás.

Amennyiben a szolgáltatás erősen nemzeti jellegű, úgy magyar szolgáltatás esetén akkor kaphatja meg a védjegyviselési jogot, ha a szolgáltatás teljesíti az ezzel kapcsolatos fogyasztói elvárásokat.

A nem magyar, hanem más nemzeti jellegű szolgáltatás abban az esetben kaphatja meg a védjegyviselési jogot, ha a szolgáltatás olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amely alapján - a nem magyar nemzeti jelleg ellenére - mégis magyarnak tekinthető, és a szolgáltatás legalább 75% magyar hozzáadott értéket tartalmaz.

Miért a védjeggyel ellátott termékeket válaszd?

A védjegyes termékek hazai eredetét és megbízhatóságát független szervezet ellenőrzi, és igazolja az alapanyag megfelelő származását.

A termék származásán túl vizsgálják a jogszabályi előírások betartását is, így aki védjegyes árut vásárol, biztos lehet abban, hogy olyan megbízható terméket kap, amely

  • nem téveszti meg a fogyasztókat,
  • nem él jogosulatlan versenyelőnnyel,
  • megfelel a termékbiztonsági szempontoknak.

Folyamatos ellenőrzés

Ismerd meg a védjegyes Magyar Termékeket!

Mintegy 230 cég több mint 5200 terméke és szolgáltatása viseli a Magyar Termék védjegyek valamelyikét.

VÉDJEGYES TERMÉKEK