Menü

Hírek

Gallicoop: Tegyünk pulykasonkát a húsvéti asztalra!

A legtöbb családnál a húsvéti hagyományhoz hozzátartozik a hús, a tojás és a kalács fogyasztása, hiszen már az ünnep neve is a böjt végét jelzi. Nagyszüleinknél a húsvéti főfogás a disznóból készült sonkát jelentette, azonban ma már egyre népszerűbb a pulykahúsból készült főtt-füstölt sonka.

Az élelmiszerekben is gyógyszerminőséget nyújt a Naturland

Kutatás-fejlesztésben erősít a Naturland Magyarország Kft., amely létrehozta a K+F igazgatóságát, a fejlesztésben részt vevő munkatársakat innovációmenedzsmentre oktatja, és sorra jelenik meg új termékeivel. Az idén 30 éves, magyar tulajdonban lévő társaság 2018-ban több új étrendkiegészítővel és gyógyteával is bővítette kínálatát. Ezek közé tartoztak a C-­vitaminos lándzsás útifű készítményei, a D-vitamin termékcsaládja, valamint „életmód teái”, és idén is tervez újdonságokat a teaszezonra.

Eltűnt magyar márkák kerülnek a boltok polcaira - sokan meglepődhetnek

Hét év után újraindult az egykori állami Piszkei papírgyár által felfuttatott és évtizedekig piacvezető Crepto márkájú toalettpapírok, Szilvia papírtörlők és Nárcisz papír zsebkendők gyártása. A Magyar Piszke Papír Kft. további öt új háztartás-higiéniai papírtermékkel rukkolt elő, a teljes palettát pedig 14-re kívánják bővíteni a közeljövőben.

Egy zacskó keksszel nyert autót, de elhagyta a blokkját

Mesébe illő történet után vehette át új autóját a sajókazai Dénesné Juhász Éva, aki fordulatos események után kapta meg a Magyar Termék nyereményakciójának fődíját.

Prémium húsokat szállít a boltokba a mohácsi vágóhíd

Százhetvenedikként csatlakozott 2018 végén a Magyar Termék védjegyhasználói közé az MCS Vágóhíd Zrt.